26 Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Sub 23 Jan 2010 - 3:59
whitepuzzle
The Wife
Ne znam.
Sramim se sebe
Sramim se sebe
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2
Yeah, pa, vjerovatno i jeste. Ne znam, nisam veliki fan ovakvih animea, a i cini mi se da je komicni dio previse isforsiran tako da nije smijesan nego naporan. [pr nouzblidovanje kad joj se momci primaknu dosadi poslije 20og puta; Sunako je stalno u chibi formi; cesto previse ekscentricna]. Mislim da su se toliko trudili da lik Sunako bude originalan da su potpuno pretjerali. Momci iz harema su solidni, ali ne mnogo upecatljivi, onaj mali uke je zanimljiv [Yuki?], a ostali su vec vidjeni.Rey ::Looks like waste of time.
Shannon ::
Ovaj dečko sto pokazuje victory je Yuki. Njega često pomešaju sa devojkom i tako ima mali kompleks.
Desno od njega je najhot lik Kyouhei. On je nekako mrgudan, al ima gomilu fangirlsica.
Desno je Sunako. Ona je došla u ovu veliku kuću njene tetke u kojoj žive ova 4 lika i oni imaju zadatak da je pretvore u damu, što nikako ne ide jer Sunako obozava horore, krv i scary stvari i ne vodi računa o izgledu, pola animea je predstavljena kao chibi, samo kad treba nekog izmlatiti crtaju je ovakvu kako izgleda na slici. I nosebleed-uje kad god se primakne nekom od bishounena.
Pored nje Ranmaru, on ima svoj ženski harem.
Takenaga je zadnji, on je smotan kad je u blizini jedne Noi koja mu se sviđa. I on je sav sweet, al zna bit i cool nekad ~preuzeto sa NM foruma, mrzelo me da pišem XD
Idi na stranu : 1, 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu