Anime Serbia

Get your anime flow, say it with AWS.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

26Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Sub 23 Jan 2010 - 3:59

whitepuzzle

whitepuzzle

The Wife
The Wife
Ne znam.
Sramim se sebe Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 3616433288

27Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Sub 23 Jan 2010 - 5:40

Dylis

Dylis

Leader
Leader
Respect!
Shichi Henge je odličan.. >.>

28Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Sub 23 Jan 2010 - 6:13

Marionette

Marionette

Leader
Leader
jes dobar anime,ali su momci pederi.. Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 3616433288

29Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Sub 23 Jan 2010 - 6:21

Dylis

Dylis

Leader
Leader
Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Face-palm

30Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Sub 23 Jan 2010 - 6:29

Marionette

Marionette

Leader
Leader
Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 3616433288 upravo tako... Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 3616433288

31Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Sub 23 Jan 2010 - 8:53

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
Yuki e win x3 Volem male uke likove >3<

32Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Pon 29 Mar 2010 - 3:15

Swain

Swain

Hikikomori
Hikikomori
Divan anime .
Sunako For teh win .

33Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Pon 29 Mar 2010 - 3:20

corwin_r

corwin_r

Hikikomori
Hikikomori
Nice shoujo anime, falinka mu je kao i kod ostatka naslova ove kategorije da anime prekinu kod najzanimljivijeg dela bez nekog zakljucka. Citao sam mangu duze vreme pre nego sto sam pogledao anime, Sunako <3. Mozda je odbojno nekima sto likovi deluju kao trandze a cesto bogami i crossdressuju da se ne lazemo XD.

34Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Pon 14 Jun 2010 - 21:58

Shiraume

Shiraume

Leader
Leader
Naj anime Very Happy

35Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Uto 13 Jul 2010 - 4:09

AnchyAbyss

AnchyAbyss

Leader
Leader
Nije los. Ne svidja mi se kraj.

36Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Uto 13 Jul 2010 - 10:01

Akai

Akai

Akuma
Akuma
^manga jos izlazi, zato je kraj open ended Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 543999

37Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Uto 13 Jul 2010 - 10:03

Rey

Rey

Leader
Leader
Looks like waste of time.

38Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Uto 13 Jul 2010 - 11:17

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
Rey ::Looks like waste of time.
Yeah, pa, vjerovatno i jeste. Ne znam, nisam veliki fan ovakvih animea, a i cini mi se da je komicni dio previse isforsiran tako da nije smijesan nego naporan. [pr nouzblidovanje kad joj se momci primaknu dosadi poslije 20og puta; Sunako je stalno u chibi formi; cesto previse ekscentricna]. Mislim da su se toliko trudili da lik Sunako bude originalan da su potpuno pretjerali. Momci iz harema su solidni, ali ne mnogo upecatljivi, onaj mali uke je zanimljiv [Yuki?], a ostali su vec vidjeni.

Btw, ahaha to sam ja pisala tamo davno XD
Shannon ::
Ovaj dečko sto pokazuje victory je Yuki. Njega često pomešaju sa devojkom i tako ima mali kompleks.
Desno od njega je najhot lik Kyouhei. On je nekako mrgudan, al ima gomilu fangirlsica.
Desno je Sunako. Ona je došla u ovu veliku kuću njene tetke u kojoj žive ova 4 lika i oni imaju zadatak da je pretvore u damu, što nikako ne ide jer Sunako obozava horore, krv i scary stvari i ne vodi računa o izgledu, pola animea je predstavljena kao chibi, samo kad treba nekog izmlatiti crtaju je ovakvu kako izgleda na slici. I nosebleed-uje kad god se primakne nekom od bishounena.
Pored nje Ranmaru, on ima svoj ženski harem.
Takenaga je zadnji, on je smotan kad je u blizini jedne Noi koja mu se sviđa. I on je sav sweet, al zna bit i cool nekad Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 3616433288 ~preuzeto sa NM foruma, mrzelo me da pišem XD

39Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Čet 12 Avg 2010 - 11:22

ZetaZaku

ZetaZaku

Devil Summoner
Devil Summoner
citao malo mange i svidjalo mi se. anime sam planirao da gledam ali jbg, nikako da skinem, uvek se nadje nesto drugo. svidja mi se sunako, a oni muski mi nekako bas lice na F4 iz hana yori dango, ili me secanje vara

40Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Čet 12 Avg 2010 - 11:42

AnchyAbyss

AnchyAbyss

Leader
Leader
Gledala sam samo anime. Anime je htio da bude drugaciji od ostalih ali su malo pretjerali. Sunako je stalno u chibi obliku (oko 90% animea) sem kada treba nekog da prebije cime su producenti dosta novca ustedjeli. Takodje ne samo to nego je bilo i ono kad ih uopste ne boje vac samo stave jednostavan oblik covjecijeg tijela bijele boje (to je bilo kod onih momaka) mada mi to nije smetalo uopste koliko to sto je Sunako u chibi obliku. Isto su pretjerali sa onim nose bleed-om. Sve treba da ima svoje granice.
Character development je skroz slab. Malo toga se promjenilo poslije cak 25 epizoda. Oni momci s bas protracili vrijeme sa Sunako.
No anime je imao dobru ideju. Bilo je dobro ali je moglo i bolje. Samo onaj kraj mi nije jasno sto su uradili onako lose. Bolje da naprave i drugu sezonu da nastave gdje su stali. Mozda je to samo moje misljenje ali bilo bi bolje da "zatvore" taj anime posto je kraj ovako "open" i sad ili citaj mangu ili zamishljaj neki drugi kraj Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 3616433288

41Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Čet 12 Avg 2010 - 11:56

Чика Толе

Чика Толе

Moderator
Moderator
^Zasto meni ovo deluje kao copy-pasta...? D:

Well, pogledah samo 8 epizoda i stavio na on-hold. Humor je naporan, Sunako iritira (u pocetku mi je onaj chibi fazon bio zanimljiv i obicno gotivim takve stvari, ali sto je mnogo mnogo je), a muskarci su trandze. D:
I jos sam na prethodnoj strani saznao kako ce se zavrsiti, tako da mi se jos manje gleda.

42Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Pet 13 Avg 2010 - 2:12

AnchyAbyss

AnchyAbyss

Leader
Leader
^ Nije kopirana pasta. Ja sam napisala sama Very Happy
A to svako isto kaze kad pogleda anime sem neki "fanovi" ovog animea koji su slijepi za takve stvari.

43Yamato Nadeshiko Shichi Henge - Page 2 Empty Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Pon 20 Dec 2010 - 5:25

taniishasama

taniishasama

Sensei
Sensei
Sama ideja, prica u ovom animeu je originalna, sto bi bilo veliko plus za njega. Drugo, sami likovi su precizno okarakterisani, koliko sam primetila. Inace, tek sam odgledala 9 epizoda, ali glavna radnja u celom animeu je u prve dve epizode skoro evidentna...da ne duzim pricu za one koji su ga vec gledali...A da, ima i puno humora, 4 mladica su nestasna kad su u pitanju kucni poslovi...jadna Noi...kad je morala da bude pokrice za njihov nestasluk...kada nisu mesec dana sredjivali kucu...jedino je Takanaga bio malo ozbiljniji...ali odradili su posao do kraja i to za dobrobit Sunako.
I jos nesto... u potpunosti se slazem sa Archerom..nije chibi trebao da bude toliko prisutan u samom animeu, nekako izgleda napadan,isto to i za humor...

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Create a forum on Forumotion | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions