Anime Serbia

Get your anime flow, say it with AWS.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 9]

26Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Pet 9 Apr 2010 - 0:59

AlanViBritannia

AlanViBritannia

Uta no Prince-sama
Uta no Prince-sama
Mozes uzeti i Shounen Onmyouji posle Natsume-a. Animei su vrlo (VRLO) slicni. Jedina razlika je u tome sto ti Natsume dodje kao Shounen Onmyouji u sadasnjem vremenu. Preporučite anime/mangu - Page 2 3616433288 (SO je u Edo periodu, pa ako volis Japansku istoriju i mitologiju, eto ti pogotka)

27Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Pet 9 Apr 2010 - 1:11

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
Zar neje Shannon trazil Slice of Life? :/
Ovi su supernatural/comedy/drama

@Shannon:: Mozes Ichigo Mashimaro probat. Tu definitivno nemas kaj razmisljat. Samo nzm oce li ti se svidit kad ti se Minami-ke ne svidja. Meni su ta dva animea dosta slicna. {{mada nekom dodju potpuno razliciti}}.

28Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Pet 9 Apr 2010 - 1:22

AlanViBritannia

AlanViBritannia

Uta no Prince-sama
Uta no Prince-sama
Episodic su anime i Slice of Life, sa elementima Supernatural, Comedy i Drame.

To put it straight: Slice of Life koji imaju poentu.

29Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Sub 26 Jun 2010 - 10:30

Dylis

Dylis

Leader
Leader
Opet meni treba recommendation _ _" Treba mi nesto slicno Air Gear-u, a da nema milion epizoda x/

30Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Sub 26 Jun 2010 - 11:07

AlanViBritannia

AlanViBritannia

Uta no Prince-sama
Uta no Prince-sama
Slicno?

Da bude o sportu? Da bude shounen? Da bude action? Ili samo da imaju rolere?

31Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Sub 26 Jun 2010 - 12:26

Маслачак

Маслачак

Fun like Violence
Fun like Violence
Dajte neki dobar horror/mystery/drama/thriller.... ^^

32Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Sub 26 Jun 2010 - 12:31

Rey

Rey

Leader
Leader
Probaj Shadow Star Narutaru.

33Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Sub 26 Jun 2010 - 13:04

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
Bernkastel ::Dajte neki dobar horror/mystery/drama/thriller.... ^^
Monster? Ako preguras prvih 5 ep [sve zavisi kolko mozes tolerisat losu animaciju] posle neces moci da stanes s gledanjem, ja sam se navukla.

@Visnja:: Ak hoces shounen + sports gledaj One Outs [bonus:: vise je psiholoski, a Toua je mnogo hott i ahem topless u openingu].

34Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Sub 26 Jun 2010 - 13:38

AlanViBritannia

AlanViBritannia

Uta no Prince-sama
Uta no Prince-sama
Ako hoce Shounen + Sports moze da pogleda i Ookiku Furikabutte. Meni se mnogo svidja (gledam 2. sezonu trenutno). Preporučite anime/mangu - Page 2 543999

35Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Sub 26 Jun 2010 - 17:15

corwin_r

corwin_r

Hikikomori
Hikikomori
@Shannon
Preporucio bih ti Suzuku (info) ako nisi pogledala, isto je u pitanju shounen/sport naslov nesto drugacijeg karaktera.

@Bernkastel
Posto vidim da su aktuelni naslovi na forumu, mozes probati Chaos;Head, Jigoku Shoujo (ne znam da li si gledala) a sto se mojih licnih preporuka tice rekao bih ti da probas Shigofumi koji i nema mnogo horor elemenata koliko je mystery/thriller sa supernatural elementima ali je u pitanju prilicno ozbiljan naslov. Also podrzavam Rey-ov predlog za Shadow Star Narutaru i od strane EnkoKasumi koja je predlozila Monster.

36Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Sub 26 Jun 2010 - 21:28

AlanViBritannia

AlanViBritannia

Uta no Prince-sama
Uta no Prince-sama
Suzuka -> romance slice of life DX

37Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 27 Jun 2010 - 0:25

corwin_r

corwin_r

Hikikomori
Hikikomori
^Jel ti to aludiras da Suzuka nema sporta Razz?

38Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 27 Jun 2010 - 0:29

AlanViBritannia

AlanViBritannia

Uta no Prince-sama
Uta no Prince-sama
Ne,nego da Slice of Life i Romansa plus Air Gear like (Shounen, Sport) ne moze biti dobro.

Osim ako sport nije neko sranje (plivanje isl.), a anime Shoujo. >.<

39Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 27 Jun 2010 - 0:38

corwin_r

corwin_r

Hikikomori
Hikikomori
Kada si vec spomenuo plivanje ima i tako nesto Kenkou Zenrakei Suieibu Umishou i to bas shounen Very Happy. A Suzuka inace nije shoujo Razz.

40Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 27 Jun 2010 - 0:47

Dylis

Dylis

Leader
Leader
:O ... Ne znam sta bih sada od toga. Nije neophodno da ima sports, shounen i action su mi bitni. Na primer Bleach je (barem meni) slican Air Gear-u ali ima previse epizoda _ _"

41Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 27 Jun 2010 - 0:58

Маслачак

Маслачак

Fun like Violence
Fun like Violence
@Enko Probala sam to da gledam... Ne svidja mi se animacija :O znaci otpada Preporučite anime/mangu - Page 2 3616433288
@corwin_r gledala sam JS, a Chaos;Head je u PTW.

Gledacu Shadow Star Narutaru. 13 ep. Savrseno.

42Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 27 Jun 2010 - 1:21

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
Shannon :::O ... Ne znam sta bih sada od toga. Nije neophodno da ima sports, shounen i action su mi bitni. Na primer Bleach je (barem meni) slican Air Gear-u ali ima previse epizoda _ _"

Gledaj Naruta Preporučite anime/mangu - Page 2 3616433288

No, really, ak hoces samo tu akciju onda zaboravi da sam rekla One Outs, on je mnogo dublji anime. Od tih "povrsnijih" probaj::

Ikkitousen [meni je na on hold, al cu ga brzo zavrsit jer mi se animacija u drugoj sezoni mnogo svidja]
Devil May Cry? [shounen je, akcija i horor, nema nikakve slicnosti sa Air Gearom doduse]
Higashi no Eden [action, mada je josei]
Nabari no Ou [shounen/action, kopija Naruta, al ima ljepsu animaciju, likove i manje epizoda]
Mislim da bi Switch trebala da pogledas [OVA, action, mozda te i natjera mangu da pocnes].

Idk, to sam nasla na mojoj listi, nemam veze hoce li ti se ista svidit.

43Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 27 Jun 2010 - 1:39

Dylis

Dylis

Leader
Leader
Ah okay XD Gledacu sve to (nekada Preporučite anime/mangu - Page 2 3616433288), a HnE jesam.

44Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 27 Jun 2010 - 1:52

AlanViBritannia

AlanViBritannia

Uta no Prince-sama
Uta no Prince-sama
Takodje ne gledaj ni Nabari no Ou. Jest on Shounen i Action po tagovima, ali ima akcije kao i.. recimo Chi's sweet home.

Uzmi Busou Renkin (jaaaaaaako slican kao Bleach), Fullmetal Alchemist (Po mogucnosti Brotherhood, ima jos dve epizode do kraja, ukupno 64) ili Katekyo Hitman Reborn! (ovaj je kao Naruto i drugari, dugotrajan. Trenutno ima 190 epizoda, ali ako uzmes, neces se pokajati. Preporučite anime/mangu - Page 2 543999)

45Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 27 Jun 2010 - 2:03

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
SnG ::Takodje ne gledaj ni Nabari no Ou. Jest on Shounen i Action po tagovima, ali ima akcije kao i.. recimo Chi's sweet home.
Preporučite anime/mangu - Page 2 3616433288 Jao sto si pokvaren. Ima malo vise akcije Preporučite anime/mangu - Page 2 3616433288 Samo, vise se radnja odvija oko veze [prijateljstva] izmedju Yoite-a i Miharu-a. Ali kako nema mnogo vrijednih ninja animea, svakako ga treba odgledati.

46Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 27 Jun 2010 - 2:07

AlanViBritannia

AlanViBritannia

Uta no Prince-sama
Uta no Prince-sama
Upravo si me podsetila!
Gledaj, Visnjo, ima gay undertonova izmedju Miharua i Yoitea kol'ko hoces. A i onaj sensei je hot. Preporučite anime/mangu - Page 2 3616433288

47Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 27 Jun 2010 - 10:15

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
Yeah, samo sto je depresivan anime pomalo. :/

48Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 29 Avg 2010 - 9:04

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
E jel ima neko pametan da mi kaze jel postoji koji 2000+ anime, il manga [nema veze iz koje godine, bolje da je completed il ako je on going da se bar redovno updateuje], da je o::

1. Placenim ubicama, onako neka zanimljiva akcija, al da su u centru paznje hitmani/assassini, nema veze jel iz proslih il ovog vijeka radnja.
2. Mitologiji, nekim bogovima i bozanstvima [preferably grckim, al nije obavezno], ili andjelima i demonima.
3. Neki kratki horror anime [OVA], ili jos bolje manga, svejedno kakva je radnja samo da nema vise od 10 ep/20 chaptera.

Thanks~

49Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 29 Avg 2010 - 9:18

Чика Толе

Чика Толе

Moderator
Moderator
EnkoKasumi ::
1. Placenim ubicama, onako neka zanimljiva akcija, al da su u centru paznje hitmani/assassini, nema veze jel iz proslih il ovog vijeka radnja.

Thanks~

Si probala Phantom: Requiem for the Phantom ili Noir?

50Preporučite anime/mangu - Page 2 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 29 Avg 2010 - 9:26

Dylis

Dylis

Leader
Leader
EnkoKasumi ::
3. Neki kratki horror anime [OVA], ili jos bolje manga, svejedno kakva je radnja samo da nema vise od 10 ep/20 chaptera.

School Ningyo? O.o
Al' to ti bas kratko, vise od 3 chaptera nema. Nije ni dobar previse al' aj', bar je jeziv.

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 9]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | Umetnost, Kultura i Zanimanja | Mangas | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions