Anime Serbia

Get your anime flow, say it with AWS.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Gantz Empty Gantz Čet 12 Avg 2010 - 9:01

ZetaZaku

ZetaZaku

Devil Summoner
Devil Summoner
Gantz 5998f

AniDB
ANN ::When highschool student Kurono Kei meets up with his childhood friend Masaru Katou at a subway station, their lives take a drastic turn. They both cooperate to save a homeless man who falls onto the tracks, but get run over by the train in the process. Moments later, they appear in an apartment filled with several other people, and a giant black ball in the center of the room. The black ball lights up and informs them that they are now completely under its control. It tells them to go and kill a certain humanoid creature, then it provides them with an arsenal of futuristic weapons, armor, and equipment; and teleports them outside the apartment to a certain alleyway in Tokyo. The people are soon forced to fight for their lives against the creature, each other, and an unexpected visitor. Those who survive are allowed to go free, but they soon discover that it will not be so easy, as the black ball still has control of their fates, and it likes to play games.

Genres: Action, Drama, Horror, Sci-Fi, Supernatural, Psychological

Jedan od mojih fav animua. Sastoji se iz dva dela, Stage One i Stage Two. Stage One vise dodje uvod, tu ni ne znaju gde su i sta trebaju da rade. U Stage Two se nije mnogo promenilo, samo su znali da trebaju da ubijaju vanzemaljce da bi opstali.
U anime su ubacene tri runde iz mange, i jedna filer runda, koja nije bas nesto. Najbolja je bila treca runda, a na pocetku nje Kurono
Spojler:
Sto se mange tice, ona je mnogo bolja, i vise je objasnjeno.

2Gantz Empty Re: Gantz Čet 12 Avg 2010 - 9:28

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
PtW par dana, razmisljala sam ga poceti uskoro.

3Gantz Empty Re: Gantz Čet 12 Avg 2010 - 10:41

AnchyAbyss

AnchyAbyss

Leader
Leader
Jel to ono brutalno sto je gore od Elfen Lied-a po tom pitanju?
Mislim znam da jeste nego gledacu, gledacu ali ne jos. Gantz 3616433288
Moram da odgledam ove depresivne animee pa onda poslije Gundama i 50 i nesto epizoda ako prezivim gledacu.

4Gantz Empty Re: Gantz Čet 12 Avg 2010 - 11:37

Чика Толе

Чика Толе

Moderator
Moderator
This is liek... patchetic. So patchetic, it's awesome. 8D Prva sezona mi je bila kul. Druga je smor. Tacnije, poslednji "Arc" koji je filer je skroz zasr'o utisak... I one seks scene su mi nekako isforsirane.
No, nacin na koji su borbe uradjene i uglovi "kamere" su mi najzanimljiviji.
Najgori su likovi. Smaraju i iritiraju okolinu. Msm, vanzemunac tepa jednog, ovi ostali stoje, bleje i pricaju sta da rade. -__-

5Gantz Empty Re: Gantz Čet 12 Avg 2010 - 11:45

ZetaZaku

ZetaZaku

Devil Summoner
Devil Summoner
^pa naravno kad je filer. seks scene forsirane? verovatno, posto je scena bila tipa: lets have sex, sure why not. likovi? pa donekle pokazuju i kakvi su zapravo ljudi. ako mislis na drugi arc, kad je Tanaka alien ili kako se zove napao Nishija, pa nishi je bio asshole, naravno da mu niko nije hteo pomoci Very Happy

6Gantz Empty Re: Gantz Čet 12 Avg 2010 - 11:49

AnchyAbyss

AnchyAbyss

Leader
Leader
awesome Very Happy
po komentarima zakljucujem da je ovo vjerovatno za od 3-9 godina uzrasta anime Gantz 3616433288

7Gantz Empty Re: Gantz Čet 12 Avg 2010 - 11:51

Чика Толе

Чика Толе

Moderator
Moderator
Pa da, primetio sam da pokusavaju da prikazu kakvi su ljudi... ali opet me je nerviralo. Gantz 3616433288 I neki su zeleli da mu pomognu, ali nisu imali hrabrosti, lol. Svi su me nervirali, pogotovo Katou.
Ali ipak, anime krije neke skrivene poruke u sebi, ne svodi se sve na tepanje i seksanje for the lulz. Very Happy

8Gantz Empty Re: Gantz Čet 12 Avg 2010 - 11:59

ZetaZaku

ZetaZaku

Devil Summoner
Devil Summoner
ja sam ovo gledao jos pre 4-5god mozda na tv-u kao klinac. ukljucim teletext, vidim novi anime gantz u 12. ae da vidim kakav je. OMG WHAT IS THIS! XD
bila bas ona epizoda kad mnogi poginu lol(treci arc)

9Gantz Empty Re: Gantz Ned 15 Avg 2010 - 2:32

Чика Толе

Чика Толе

Moderator
Moderator
Zaboravio sam da kazem da mi se svidja opening iako tekst bas nema smisla.

Very Happy

10Gantz Empty Re: Gantz Ned 15 Avg 2010 - 6:34

ZetaZaku

ZetaZaku

Devil Summoner
Devil Summoner
a jos ona verzija koju sam ja gledao..lirike skroz promasene. mada ni ending nije los. cak mi se mozda i vise svidja, iako je i OP pretty awesome. damn, sad mi se opet gleda gantz >.>

11Gantz Empty Re: Gantz Uto 7 Dec 2010 - 4:24

Always_Somewhere

Always_Somewhere

Senpai
Senpai
Ovo je jedini anime koji mi se nije svideo toliko da sam morala da iskomentarisem da je odvratan. Svako ima svoj ukus naravno. Ovo je samo moje misljenje. Gledala sam dosta morbitnih i krvavih anime ali ovo je bez imalo stila(ukusa).

12Gantz Empty Re: Gantz Uto 7 Dec 2010 - 9:18

corwin_r

corwin_r

Hikikomori
Hikikomori
^I agree with you on this one Very Happy.

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Create a forum on Forumotion | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions