Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
27 Re: Bleach Uto 27 Okt 2009 - 9:22
AlanViBritannia
Uta no Prince-sama
Meni je odvratna. Pogotovo kad napravi onu WTF blentavu facu.
28 Re: Bleach Uto 27 Okt 2009 - 9:33
Loli
Administrator
Hm. Pa skoro svi anime likovi ponekad imaju takve face... XD
29 Re: Bleach Uto 27 Okt 2009 - 9:47
Goku
Leader
ma sta pricate Zaraki ja zakon!Kad ga seku on se smeje!I frajer uziva u tome!Znaci vrh!
31 Re: Bleach Uto 27 Okt 2009 - 9:56
Goku
Leader
Zaraki kenpaci!Onaj sa povezom sto mu zanpakuto nema ime!I sto se oblizuje kad ga seku!Skoro besmrtan!ZNACI KRALJ!
33 Re: Bleach Uto 27 Okt 2009 - 10:11
Shiraume
Leader
ba ja na bleach 4um imam njegow aw. piše kfc tj kenpachi fried chicken
34 Re: Bleach Ned 1 Nov 2009 - 6:56
Dylis
Leader
Drzim Bleach on hold dok ne odgledam neke krace anime-e :3
Fave - Toshiro,Matsumoto,Yoruichi,Renji..
Hated - Aizen,Don Kanonji,Tousen,Yamamoto..
Fave - Toshiro,Matsumoto,Yoruichi,Renji..
Hated - Aizen,Don Kanonji,Tousen,Yamamoto..
35 Re: Bleach Uto 3 Nov 2009 - 7:37
Endzi ^^
Akuma
Naj anime ikad....msm zajedno sa Death note al` kod njih vojim fimove....u svakom slucaju.....jaaaaaako je dugacka lista omiljenih....Mrzim Aizena....A naj ono bas naj su mi Urahara(kralj nad kraljevima), Yachiru...Kenpachi, Toshiro-kun,....i jos ih ima....
stigla sam do 153 epizode....^^
stigla sam do 153 epizode....^^
36 Re: Bleach Uto 3 Nov 2009 - 7:38
Loli
Administrator
Jo Yachiru je stavrno extra... Ona i Hinamori... Jooj... XD
39 Re: Bleach Sre 4 Nov 2009 - 1:43
~*TeChNo GiRl*~
Senpai
Ja sam skoro pocela da gledam i eeextra mi je... ) Ali sam ga zapostavila od kako je krenula skola...
40 Re: Bleach Čet 5 Nov 2009 - 1:43
Tem
Sensei
Dropovala =.= Moram da nastavim,tamo sam negde kod Baunto
42 Re: Bleach Čet 5 Nov 2009 - 7:29
Tem
Sensei
Znaaaaaaaaaaaaam =.= Ali smorilo me jako i sad nzm preskocila sam to i skroz se zabunila XD Uff XD
43 Re: Bleach Čet 5 Nov 2009 - 7:57
Hollow Scream
Sensei
Nakon procitanih postova kontam da malo ahm...skratim moje i napravim ih prostijima. U fan stilu: Brutalan anime, sa jos boljim likovima, odlicnom pricom, puno borbe, za svakoga ima po nesto, ko ne moze da doceka dalje neka cita mangu jer se svasta izdesavalo.BTW cita li neko ovde Bleach mangu, da mu ne otrkijem previshe?
44 Re: Bleach Čet 5 Nov 2009 - 10:21
Dylis
Leader
Tem ::Dropovala =.= Moram da nastavim,tamo sam negde kod Baunto
Isto DX
45 Re: Bleach Čet 5 Nov 2009 - 10:28
AlanViBritannia
Uta no Prince-sama
Ja citam Mangu.. I Akane verovatno. Za ostale ne znam.
46 Re: Bleach Pet 6 Nov 2009 - 2:38
Loli
Administrator
Hollow Scream ::Nakon procitanih postova kontam da malo ahm...skratim moje i napravim ih prostijima. U fan stilu: Brutalan anime, sa jos boljim likovima, odlicnom pricom, puno borbe, za svakoga ima po nesto, ko ne moze da doceka dalje neka cita mangu jer se svasta izdesavalo.BTW cita li neko ovde Bleach mangu, da mu ne otrkijem previshe?
Tek sam sad shvatila na šta si mislio.
Reci svoje mišljenje ma kakvo bilo, i ako ostali ne shvate, pravi anime fanovi će sigurno shvatiti.
48 Re: Bleach Pet 6 Nov 2009 - 3:18
Loli
Administrator
Ako si tek počela preporučujem ti da nastaviš... Meni se kad sam krenula da gledam nije Bleach svideo ali sam kasnije shvatila da je cool. XD
49 Re: Bleach Pet 6 Nov 2009 - 9:47
Tenshi Hime 94
Sensei
Bleach mi je najomiljenija anime serija IKADA!!!!omiljeni likovi yachiru, zaraki, urahara, toshiro....
mrzim ajzena i tosena oni su retadi (bez uvrede za njihove fanove ako uopste postoje)ja sam stigla do 140 epizode i jedva cekam da vidim sta se desava dalje. Gde nabavljate mangu?
mrzim ajzena i tosena oni su retadi (bez uvrede za njihove fanove ako uopste postoje)ja sam stigla do 140 epizode i jedva cekam da vidim sta se desava dalje. Gde nabavljate mangu?
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Anime Serbia » Anime » Bleach
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu