Anime Serbia

Get your anime flow, say it with AWS.


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Obavještenja taj Pon 4 Jul 2011 - 11:22


EnkoKasumi

avatar

Moderator
Moderator
~

Na Raskršću puteva, od kojih jedan vodi do podnožja planina a drugi prema srebrnoj prestonici, postavljena je oglasna tabla. Na tom pravougaonom, dotrajalom, parčetu drveta zakucano je mnoštvo rešivih i nerešivih zadataka, od čuvanja djece do pljačkanja grobnica. Ali kad se bliže primaknete tabli, deblji papir sa potpisom Kapetana Garde privlači najviše pažnje.

~


Zadatak:

Jedinice Garde na periferiji donose zabrinjujuće izvještaje. Oni upozoravaju da kentauri u dolini Goldmeadow postaju agresivni. Neki se čak mogu vidjeti kako napadaju karavane i nedužne putnike koji ih ničim nisu izazvali. Kentauri su poznati kao miroljubiva bića, tako da se plašim da postoji mnogo komplikovaniji razlog njihovog bijesa.

Garda i ovako ima posla na pretek i ne može se baviti problemima drugih rasa. Ali moja dužnost kao čuvara mira je da postavim ovaj zahtjev.

Traži se grupa smjelih avanturista da istraži dolinu i pronadje izvor nemira. Ako se odlučite krenuti ovim putem, znajte da vas čeka težak zadatak, kentauri ne samo da su poznati po svojoj izdržljivosti i snazi, već posjeduju oružje i oklope. Savjetujem da putujete u grupi, a ne individualno, i to u raznolikom timu, jer će vam i magija dobro doći.

Po rješavanju problema, javiti se Kapetanu Garde u Silverwaldu.

Detalji:

Kentauri su pola ljudi – pola konji, inteligentna bića koja imaju najbolje osobine obe rase. Brzi i pokretni, a istovremeno dobri taktičari. Njihova dolina je izolovana od pogleda radoznalih putnika, a moguće je da se u njoj nalaze i razne zamke koje drže uljeze podalje. Kentauri ne napadaju prvi i obično su miroljubiva bića, ali u poslednje vrijeme je prijavljeno više slučajeva manjih grupa kentaura koji su pravili zasjede na Parmir putu, pljačkali karavane i uzimali taoce. Uzrok ovome ponašanju je nepoznat.

Kentauri imaju drvene, kožne ili metalne oklope na prednjem (ljudskom) dijelu tijela, dok su im noge i konjski trup nezaštićeni. Najčešće koriste koplja ili lukove i strijele, dok su mačevi i štitovi rijedak izbor oružja kod njih. Njihovi napadi su proračunati i obično koriste manju grupu koja se direktno ustremi na protivnike satjerajući ih u klopku, dok drugi čekaju u zasjedi prigodno vrijeme za napad. Kentaura je najlakše ubiti zadajući mu udarce u zadnji dio tijela, ali i vrat (ako ga je moguće dohvatiti računajući njihovu visinu).

Način/pravila roleplay-a:

Svaki član koji želi učestvovati u ovom zadatku je dužan da svog lika dovede do oglasne table na Raskršću. Ako su u pitanju Čarobnjaci, Oglasna Tabla postoji u holu škole Magehollow. Po prijavljivanju za zadatak, napišite u postu boldiranim tekstom da se vaš lik odlučio prijaviti, kao i način putovanja do destinacije zadatka (solo i grupa). Ako putujete u grupi vi ste zaduženi za interakcije medju likovima ali sve interakcije sa životinjama ili NPC-evima će započinjati GM. U Goldmeadow možete doći poslije jednog dana putovanja (24h od početka ovog zadatka), kada će GM najaviti primicanje destinaciji.
Borbe u dolini ili na putu će imati težinske nivoe, koje će opet odredjivati GM u slučaju interakcije vaših likova sa protivnicima.

Ukratko: dozvoljeno je kampovanje i razgovor izmedju vaših likova, ali u toku zadatka ne možete kontrolisati NPC-eve, već s njima interagovati samo kad GM odredi.Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Besplatan blog