51 Re: Fate/Stay Night Pon 4 Okt 2010 - 11:19
EnkoKasumi
Moderator
I'd go with Berserker. o:
2. Assassin
3. Rider
4. Lancer
<3
2. Assassin
3. Rider
4. Lancer
<3
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3
EnkoKasumi ::Btw, kojeg Servanta bi ste vi izabrali?
SaberEnkoKasumi ::Btw, kojeg Servanta bi ste vi izabrali?
EnkoKasumi ::Btw, kojeg Servanta bi ste vi izabrali?
U animeu mi je bio cool tip, koji izgleda nezainteresovano ali je ustvari ["u dubini duse"] mnogo dobar.Shina ::Pa, rekla si da ti je potpuno promenio mišljenje o Archeru. Šta si mislila o njemu ranije? Moje mišljenje o njemu se nije promenilo, jer sam očekivala da se ovako ponaša. Nekako mi deluje kao taj tip osobe.
Meni je i u animeu delovao kao takav lik, možda sam ga pogrešno procenila tada, ali u filmu definitivno jeste takav. Meh, ne znam, nikad mi nije bio ništa posebno, može se reći da je on jedan od onih Servanta koje najmanje gotivim.EnkoKasumi ::U animeu mi je bio cool tip, koji izgleda nezainteresovano ali je ustvari ["u dubini duse"] mnogo dobar.Shina ::Pa, rekla si da ti je potpuno promenio mišljenje o Archeru. Šta si mislila o njemu ranije? Moje mišljenje o njemu se nije promenilo, jer sam očekivala da se ovako ponaša. Nekako mi deluje kao taj tip osobe.U filmu je sranje. Samo ga briga za svoj cilj, ubija koga stigne, a na kraju se kaje i pomaze Shirou, uzas, najgori tip anime likova. Jedan dobar postupak ne opravdava 100 losih.
- Spojler:
Bilo mi je dosta krivo kad ga je Berserker ubio.
Poslednji izmenio Shina dana Ned 10 Okt 2010 - 7:59, izmenjeno ukupno 1 puta
Well, donekle se slazem s tim. Ali ako to podrazumijeva sjebati 15 drugih [ne bas neduznih, al nema veze] osoba, nije u redu.Archer ::Realno, Archer je ispao p***a kada je, ali cilj opravdava sredstvo, zar ne? That's what makes him so badass. Well, not as badass as Shirou, though.
- Spojler:
hteo da se udruzi sa Medeom
Iii, koristite spojler tagove.
AnchyAbyss ::Shwele me nagovorio pa ce to da se skida ovog vikenda.
AnchyAbyss ::Shwele me nagovorio pa ce to da se skida ovog vikenda.
ZetaZaku ::Sad voice acting ne mogu da ocenim posto sam gledao na nemackom, al nemacki dub je bio bas awesome.
Idi na stranu : 1, 2, 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu