26 Re: Najbolji ecchi anime? Sre 10 Nov 2010 - 23:40
Loli
Administrator
Cyber12 ::Genres: Comedy, Slice of Life, Ecchi
:zbunjen:
Odatle sam skidala uostalom.
Mada ima veoma malo ecchija.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2
Cyber12 ::Genres: Comedy, Slice of Life, Ecchi
cek sekund, nije Tomoki uvijek musko D:Kisaki ::Ali gay je da ti je lik istog pola omiljen! O boze! D:
EnkoKasumi ::Oh, osim Mnemosyne, glasam i za Hyakka Ryouran. Anime mi je skroz divan. Iako su likovi stereotipni i prica genericna, ipak ima odredjeni sarm. Djevojke su mnogo lijepe, a fanservice nije previse upadljiv [iako ga ima u toku borbe, ali tipa jedna drugoj iscijepaju majice; a nena sisa koje proizvode zvukove =.=].
Oh, god, vidjela sam to u specijalima. Bilo mi je jako awkward. I meni se svidjala cenzura, nije bila napadna.ZetaZaku ::EnkoKasumi ::Oh, osim Mnemosyne, glasam i za Hyakka Ryouran. Anime mi je skroz divan. Iako su likovi stereotipni i prica genericna, ipak ima odredjeni sarm. Djevojke su mnogo lijepe, a fanservice nije previse upadljiv [iako ga ima u toku borbe, ali tipa jedna drugoj iscijepaju majice; a nena sisa koje proizvode zvukove =.=].
To pricas o TV verziji. BD verzija je tits everywhere. Meni se svidjala cenzura sa mastilom. BD verzija kao da je drugi anime lol
Idi na stranu : 1, 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu