Kuroneko ::Sestra me već dugo ubeđuje da počnem da gledam, a mog dečka takođe ubeđuje drug. Oboma nam je crtež odvratan i prosto nam je odbojno ali ubeđuju nas da je priča odlična.
Ajde.
Krenemo mi da gledamo, kad ono kao što smo i mislili - retardirano, dosadno, glupo (po našem mišljenju i ukusu, bez uvrede ljudima kojima se sviđa). Ovo je jedini anime koji nikada neću uzeti da gledam. Nema šanse.
Ako volis shounen naslove [Naruto, Bleach, Shaman King isl] ovo ce ti se svideti, kada krenes da ga gledas bez predrasuda.
Ali kao i ostali shounen naslovi i One Piece ima milion zamerki. Pre svega repetitivan je. Svaki OP arc ti se sastoji iz sledeceg:
- Nakama je u nevolji
- Flashback
- Kraljica
- Tuca
- Pobeda
- Novi nakama
i tako u krug. Uzasno je repetitivno. Medjutim, kad se napalis na OP, to i ne smeta, ali kad izadjes iz kolotecine, onda pocne da te mnogo nervira. [kao mene sad]
Ja OP trenutno gledam samo zbog likova. Zoroa i Frankija najvise, mada je i Franki unisten u mangi posle tajm skipa.
A mangu ni ne citam. Preletim samo kroz strane, ne secam se kad sam zadnji put procitao ceo chapter. Citam samo baloncice koje prica Zoro, Robin ili Nami, i eventualno par baloncica oko toga da znam o cemu se radi.
:T