Anime Serbia

Get your anime flow, say it with AWS.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 3]

26Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Pet 12 Feb 2010 - 2:21

Loli

Administrator
Administrator
Bernkastel ::I onaj gay iz R + V, zaboravih mu ime

Pedo Tsukune. ._.
Takodje

27Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Pet 12 Feb 2010 - 7:26

Prince Arthas

Prince Arthas

Tenshi
Tenshi
Rikugou Tokidoki, Kouta, Yuka, Mayu, Wrath, Itou Makoto, Aono Tsukune, Sendo Yukari, Integra.

28Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Pet 12 Feb 2010 - 7:30

Dylis

Dylis

Leader
Leader
Hmm, moji najgori likovi jesu Sekai Saionji, Itou Makoto, Yin, Suzaku Kururugi, Sae Kashiwaga, Vanilla Mieux [de nju nadje Najgori anime lik! - Page 2 3616433288] ii mejbi one kurvice [Satane ili kako vec] iz Umineka, itd itd.

29Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Pet 12 Feb 2010 - 9:13

Чика Толе

Чика Толе

Moderator
Moderator
Shannon ::mejbi one kurvice [Satane ili kako vec] iz Umineka, itd itd.

Kako mozes njih mrzeti? D:

30Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Pet 12 Feb 2010 - 9:15

Dylis

Dylis

Leader
Leader
Nerviraju me.

31Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Pet 12 Feb 2010 - 11:47

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
Shannon ::[Satane ili kako vec] iz Umineka, itd itd.
Haaa ja se na njih palim, ono, iha Najgori anime lik! - Page 2 3616433288

32Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Ned 28 Feb 2010 - 5:14

Dylis

Dylis

Leader
Leader
Rey ::Kanako Urashima

Yeas, she's annoying, kao i ona njena zivotinjka :O

33Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Ned 28 Feb 2010 - 9:07

whitepuzzle

whitepuzzle

The Wife
The Wife
Jea,and I also hate Laininog oca (Kako se zove...?)

34Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Pet 12 Mar 2010 - 0:42

Akiha_PB

Akiha_PB

Senpai
Senpai
Meni su grozni svi zenski likovi >.>

35Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Pon 22 Mar 2010 - 13:12

corwin_r

corwin_r

Hikikomori
Hikikomori
Nemam konkretno nekog anime lika koji bi me izdvojio da me je najvise iznervirao, uvek je to bio lik ili grupa ljudi koji su bili sporedni totalno ili neki negativac ali sve je to stvar licnog utiska.

36Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Sub 27 Mar 2010 - 11:49

Swain

Swain

Hikikomori
Hikikomori
Mamimi (FLCL)
Sasugay (Naruto)
Simca (Air Gear)
Jos dosta njih, al ne mogu da se setim ._.

37Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Sre 7 Apr 2010 - 6:38

ElemenT

ElemenT

Akuma
Akuma
definitivno Shinji Ikari
naroctio shto juce pogledao The End of Evangelion morao sam da ga izdvojim kao najgoreg lika .. barem po meni ...

a ni Jiraiya (Naruto) nije daleko od njega ... ali barem ga ne vidjam vishe po anime/mangi ^^

38Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Čet 8 Apr 2010 - 10:31

Чика Толе

Чика Толе

Moderator
Moderator
Mr. Kuronuma.

Najgori anime lik! - Page 2 78491

Odavno me nije jedan lik toliko iznervirao.

39Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Sub 10 Apr 2010 - 5:53

Linou

Linou

Leader
Leader
Prvi na listi je Kururugi Suzaku iz Code GEASS-a.Zašto?Nemem neko posebno objašnjenje. Samo ga mrzim kada ga vidim, možda zato šro je previše naivan i zato što je licemer. >.<
Drugi je Makoto iz School Days, on je takvo đubre da ja mislim da je greh da on postoji u anime svetu!>:o

40Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Sub 10 Apr 2010 - 5:56

Jovan

Jovan

Akuma
Akuma
Ohsugi Satoshi iz Higashi no Eden.

41Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Sub 10 Apr 2010 - 8:55

P.A.I.N

P.A.I.N

Senpai
Senpai
ElemenT ::definitivno Shinji Ikari
naroctio shto juce pogledao The End of Evangelion morao sam da ga izdvojim kao najgoreg lika .. barem po meni ...

a ni Jiraiya (Naruto) nije daleko od njega ... ali barem ga ne vidjam vishe po anime/mangi ^^
sto Jiraya Jiraya je bas cool lik jos kad je sa narutom to je unerbesno,najgori anime lik mi je mozda Melo iz Death Note

42Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Sub 10 Apr 2010 - 8:58

Loli

Administrator
Administrator
Mello Najgori anime lik! - Page 2 3616433288
Ja najvise mrzim Aona >.<

43Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Sub 10 Apr 2010 - 11:37

ElemenT

ElemenT

Akuma
Akuma
P.A.I.N ::

sto Jiraya Jiraya je bas cool lik jos kad je sa narutom to je unerbesno,najgori anime lik mi je mozda Melo iz Death Note
urnebesno ? hehe mora da se shalish
od Jiraiya'e su pokushali da urade neki comic relief karakter koji je navodno perverzan i po meni nisu ni malo uspeli u tome, ne mogu da kazem da me nervirao nit da me smarao u anime/manga'i ali jednostavno njegava uloga je na pogreshan nacin uradjena ..

44Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Pon 12 Apr 2010 - 3:28

Itachi's lil sis

Itachi's lil sis

Tenshi
Tenshi
Kaname Kuran
razlozi:Peder,bolesnik,ruzan..

P.A.I.N ::

Jiraya kralj,tebra!

45Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Pon 14 Jun 2010 - 10:21

Shiraume

Shiraume

Leader
Leader
Ako i Riko iz kiss x sis
Mello [[[[bljak,fuj]]]
Sasuke [[[[puuujjjj kakano]]]]

46Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Pon 14 Jun 2010 - 17:58

Katja-chii

Katja-chii

Sensei
Sensei
Najvjerovatnije...Light.. <.<
Mislim..on je jednostavno bolestan tip.

i Yuuto Ayase-previše me živcira i jednostavno je mlakonja. ^^'

47Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Uto 22 Jun 2010 - 8:22

Hikari

Hikari

Senpai
Senpai
Definitivno Orihime
Ona je jedini lik koji me bas nervira..nek je neko ubije Najgori anime lik! - Page 2 3616433288

48Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Ned 25 Jul 2010 - 12:55

AlhemistX

AlhemistX

Tenshi
Tenshi
Mello
Sakura
Rukia
Kaname
Karin (isto se zove i anime)
Ino
Sasuke
Haruhi (OHSHC)
KIRA I L pogotovo
.....................mrzi me vise da nabrajam ima ih na gomile

49Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Čet 26 Avg 2010 - 7:53

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
Nema mnogo anime/manga likova koje ne volim. Ima vise likova koji me nerviraju, though. Obicno ne obracam paznju na dosadne negativce. Ipak par likova koje ne mogu smisliti::

1.Uchiha Itachi [da, znam citavu pricu Uchiha klana, i potpuno mi je nelogicno kako su ga fanovi odma zavoljeli kad se to razjasnilo, on se ponasa kao kraljica drame dok je prava zrtva Sasuke]
2.Itou Makoto [well, idk, nemam neko pretjerano logicno objasnjenje zasto ga ne volim, jer nije on jedini bio kriv, ali ne mogu ne voljeti zenske likove]
3.Yagami Raito [odavno nisam gledala DN pa mi je nekako izblijedio, iako i dalje tvrdim da nema pravo odlucivati ko zivi a ko umire]
4.Orihara Izaya [on mi je sav odvratan i ljigav, uopste ne shvatam zasto ima toliko fanova, nije nista osim obicni prevarant]
5.Blood Dupre [i arogantnost ima svoje granice, najgori Mad Hatter lik ikad]

I jos nekoliko sporednih, nebitnih likova, tipa:: Ujak od Satoko Houjou, bullies, previse arogantni likovi, etc.

50Najgori anime lik! - Page 2 Empty Re: Najgori anime lik! Čet 26 Avg 2010 - 8:59

AlanViBritannia

AlanViBritannia

Uta no Prince-sama
Uta no Prince-sama
Let' see..

Uchiha Sasuke -> Manipulativna budala
Rukia Kuchiki -> Beskorisna rugoba
Zaraki Kenpachi -> Retard.
Yachiru Kusajishi -> Retard.
Near -> Retard.
Aizen -> Winx vila.
Uchiha Madara -> Propali pokusaj super villaina.

i jos mnogo retardova..

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 3]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions