Anime Serbia

Get your anime flow, say it with AWS.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Serial Experiments Lain Empty Serial Experiments Lain Čet 18 Mar 2010 - 9:24

whitepuzzle

whitepuzzle

The Wife
The Wife
Serial Experiments Lain S1429422

Genres: drama, mystery, psychological, science fiction, supernatural
Themes: cyberpunk, networking, self-identification, wired

Plot Summary: Lain Iwakura appears to be an ordinary girl, with almost no experience with computers. Yet the sudden suicide of a schoolmate, and a number of strange occurrences, conspire to pull Lain into the world of the Wired, where she gradually learns that nothing is what it seems to be... not even Lain herself.

No comment.Toliko sam se istripovala da sam pocela da placem.I stvarno je zanimljiv anime,and,you should watch it D: (Ako dosad niste)

2Serial Experiments Lain Empty Re: Serial Experiments Lain Sub 20 Mar 2010 - 13:36

corwin_r

corwin_r

Hikikomori
Hikikomori
Lain je jedan od najistripovanijih anime-a koje sam gledao, koncept oko visestrukog sloja realnosti me je odusevio a jedine manje zamerke bih imao na kraj koji je nekako smanjio celu tu napetost koja se dizala u toku trajanja radnje no dobro. Za ljude koji mogu da zanemare nesto stariji crtez i zele da pogledaju ozbiljan anime gde treba malo i razmisliti sta se desava, svaka preporuka Very Happy. Also Lain je jako simpa.

3Serial Experiments Lain Empty Re: Serial Experiments Lain Sub 20 Mar 2010 - 14:17

Чика Толе

Чика Толе

Moderator
Moderator
Razvlacio sam ga skoro pola godine i mogu reci da nije los. Nije me odusevio, mada daleko od toga da je los. Meni se crtez bas dopao jer je jedinstven. Very Happy U svakom slucaju ko voli psihologiju, mindf*ck i slicne zajebancije ne sme da propusti Lejn.

4Serial Experiments Lain Empty Re: Serial Experiments Lain Ned 28 Mar 2010 - 11:59

neko

neko

Senpai
Senpai
tr00 mindfuck. kraj pogotovo. svidja mi se promena crtezha pri kraju.. sve vishe i vishe tripovanja.

5Serial Experiments Lain Empty Re: Serial Experiments Lain Sre 19 Maj 2010 - 8:35

Saty666

Saty666

Tenshi
Tenshi
Hmmm ajde idem ovo da odgledam, bas mi je na jednom od dvd koji je zacudo ostao jos kod mene!!! Samo gde je i taj dvd kad je samo jedan Serial Experiments Lain 215626

6Serial Experiments Lain Empty Re: Serial Experiments Lain Sre 2 Jun 2010 - 22:04

Aske

Aske

Akuma
Akuma
Ajme, obožavam mindfuck, ali nisam ovo gledao. U planu je naravno.

7Serial Experiments Lain Empty Re: Serial Experiments Lain Ned 3 Okt 2010 - 7:02

Shina

Shina

Tenshi
Tenshi
Jedna reč - mindfuck! Mislim da sam ga razvlačila mesec dana. Prosto nisam mogla da gledam dve epizode istog dana. Anime je težak za razumevanje, treba mnogo razmišljati da bi se skapirale neke stvari, ali je dobar. Animacija mi se jako svidela. Iako je anime prilično star, lepa je i originalna. Vredi pogledati, ali ne sve odjednom, nego polako, ima vremena.
Ocena 7/10

8Serial Experiments Lain Empty Re: Serial Experiments Lain Ned 3 Okt 2010 - 7:15

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
Gledala sam ga medju prvima i fakat se nicega ne sjecam. @__@
Sad cu da ga rewatchujem!

9Serial Experiments Lain Empty Re: Serial Experiments Lain Ned 3 Okt 2010 - 7:19

Shina

Shina

Tenshi
Tenshi
Ja se samo nekih delova sećam, kao da sam ga gledala pre 100 godina a ne pre par meseci .__.

10Serial Experiments Lain Empty Re: Serial Experiments Lain Ned 3 Okt 2010 - 7:55

alexman

alexman

Akuma
Akuma
Ja se svega secam, zato ga i jesam razvlacio mesec dana. XD

U sustini, nisam sve razumeo do samog kraja. Tj, sve sam vise razumeo sto sam vise gledao, sto mi se svidja. Koncept me je zadivio, sve ostalo i nije. 8/10

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions