Anime Serbia

Get your anime flow, say it with AWS.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1B Gata H Kei Empty B Gata H Kei Pon 12 Apr 2010 - 19:12

Dylis

Dylis

Leader
Leader
B Gata H Kei 22219

Yamada, first name withheld, is a 15 year old girl who has just entered Takizawa High School. Easily considered exceptionally beautiful, she has only one problem with her own body, she thinks her vagina looks weird and is very self-conscious about it.

Upon entering high school, her dream was to have casual sex with 100 men but therein lies the problem, she believes an experienced partner will tease her about the way her vagina looks or simply the fact that she's a virgin. She stumbles upon the solution in the form of Kosuda Takashi, a fellow virgin, whom she believes will help ease the transition to more experienced partners.

There's only one small problem, Yamada doesn't know anything about sex.

Type: TV
Episodes: 12
Status: Currently Airing [2 episodes]
Aired: Apr 1, 2010 to Jun 24, 2010
Producers: Hal Film Maker
Genres: Comedy, Ecchi, Romance, Seinen
Duration: 24 min. per episode
Rating: R+ - Mild Nudity

Dakle, jel' poceo da gleda neko?
Neke scene stvarno jesu bile smesne [Matryoshka dolls ftw], al' nije nista posebno, nadam se da ce se moj utisak poboljsati. :V

2B Gata H Kei Empty Re: B Gata H Kei Pon 12 Apr 2010 - 19:49

Oneko

Oneko

Dreamer
Dreamer
Da, meni se dopada. Yamada nije normalna XD

3B Gata H Kei Empty Re: B Gata H Kei Pon 12 Apr 2010 - 19:59

Dylis

Dylis

Leader
Leader
X'D Yamada retard. Jadan onaj Kosuda pored nje B Gata H Kei 3616433288
Mada cine mi se kao lep par.

4B Gata H Kei Empty Re: B Gata H Kei Uto 13 Apr 2010 - 2:29

corwin_r

corwin_r

Hikikomori
Hikikomori
Pa nista specijalno od price, ima smesnih scena, fanservice naslov za opustanje. Yamada je sada posle 2. epizode sama sebe uvalila u g*vna time sto je rekla da ce podrzati Kosudinu komsiku ali verujem da ce se to sve razjasniti vec nekako do kraja i da ce biti kakav takav romantican zakljucak. Treba reci i da je za sada ovaj anime 4. po popularnosti u prolecnoj sezoni kako kazu statistike na MAL-u :3.

5B Gata H Kei Empty Re: B Gata H Kei Uto 18 Maj 2010 - 14:14

corwin_r

corwin_r

Hikikomori
Hikikomori
Posle 7 epizoda mislim da je dobar deo ljudi shvatio da bi Yamada u realnosti da je htela spavala ne samo sa Kosudom nego i sa 100 njih bez nekih problema, na stranu realisticni aspekt svega ovoga sem nekog meh humora ovaj anime zaista malo ima da ponudi (za ljude koji gledaju zbog golotinje preporuka je da se drze Seikon no Qwaser koji je svima pokazao u tom pogledu izgleda), cisto sumnjam da ce biti nekog dramaticnog preokreta u preostalih 5 epizoda.

6B Gata H Kei Empty Re: B Gata H Kei Uto 18 Maj 2010 - 23:10

Dylis

Dylis

Leader
Leader
Ja sam stavila na onhold sve ongoing anime-e, pa cu i ovo nastaviti kad bude finished :/

7B Gata H Kei Empty Re: B Gata H Kei Pet 12 Nov 2010 - 4:47

Kisaki

Kisaki

Empress
Empress
skoro sam sigurna da necu gledati ovo..deluje weird B Gata H Kei 3616433288
citala sam previews u kojima pise da se samo tako cini ali u stvari nije.but i still think it is ._.

8B Gata H Kei Empty Re: B Gata H Kei Pet 12 Nov 2010 - 8:31

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
Preporucila mi je fendica koja obicno ne gleda ecchi... tako da ce se gledati u skorije vrijeme.

9B Gata H Kei Empty Re: B Gata H Kei Sub 13 Nov 2010 - 9:51

Hayato-kun-chan :3

Hayato-kun-chan :3

Akuma
Akuma
meni je bas cool.. *_*
samo mi se ne swidja kraj...
mislila sam da ce se zawrsiti kao sto je prica isla iz epizode u epozidu, i onda kraj is shit.. :O
to me je razocaralo, ali anime ko anime nije los..

10B Gata H Kei Empty Re: B Gata H Kei Ned 19 Jun 2011 - 23:36

ZetaZaku

ZetaZaku

Devil Summoner
Devil Summoner
odgledao pola serije sa amuletheart95 i sta znam, nije mi se preterano svidelo. prica o curi koja hoce da se sexa sa 100coveka a ne moze sa jednim likom.

11B Gata H Kei Empty Re: B Gata H Kei Pon 11 Jul 2011 - 9:19

Zero

Zero

Sensei
Sensei
Blesava Yamada xD Jadan Virgin odnosno Takashi pored nje xD

12B Gata H Kei Empty Re: B Gata H Kei Pon 11 Jul 2011 - 10:00

Aske

Aske

Akuma
Akuma
Ajme ajme ajme, summary mi se sviđa! Ovo gledam! =D

13B Gata H Kei Empty Re: B Gata H Kei Uto 17 Jan 2012 - 11:19

Чика Толе

Чика Толе

Moderator
Moderator
Да ли је мој стандард драстично опао, или је нешто друго у питању (а вероватно су оба тачна), B Gata H Kei ми се много допао. Почео сам синоћ и није ми се допао почетак, а данас нисам могао да престанем да гледам, навукао сам се и још ми се гледа. B Gata H Kei 3616433288
Свиђају ми се ликови, можда је генерично, али су ситуације у које су дошли мени много смешне.
Spojler:
дао бих 9, овако 8. Razz

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions