1 Denpateki na Kanojo Sub 4 Dec 2010 - 11:32
Чика Толе
Moderator
OVA
Epizode: 2 (navodno zavrsen).
Duzina epizode: 42 minuta.
Zanrovi: Misterija, triler
Juuzawa Juu is a delinquent high school boy who just wants to be left alone. One day, he is approached by Ochibana Ame, who claims that she knew him in a previous life, and now wants to serve him as his "knight". At first Juu wants nothing to do with Ame, but after a classmate is murdered, he accepts her help as he looks for the killer.
Ovaj anime smo Demi i ja malopre odgledali i bas nas je impresionirao.
Mogu da ga uporedim sa Kara no Kyoukai filmovima po mnogo cemu. Prvo, art je vrhunski i likovi imaju slican dizajn. Zatim prica, misterija i nacin na koji se sve odvija me je mnogo podsetilo na KnK. I za kraj, dijalozi izmedju Ame, Juua i ostalih likova su slicni onima koje vode Shiki i Kokoutou. Mada, Denpateki mi je delovao nekako manje konfuzno, te je laksi za shvatanje.
Nazalost, ima samo 2 epizode i moze jos mnogo toga da se uradi sa ovim, tako da od mene ima vrlo jaku osmicu koja je jako blizu devetki. Ali novela ima 3 volume-a, tako da se potajno nadam da ce treca epizoda ipak ugledati svetlost dana.
P.S. Ame me iz nekog razloga podseca na tebe, Visnjo. D;
Poslednji izmenio Чика Толе dana Sre 11 Jan 2012 - 14:33, izmenjeno ukupno 1 puta