1 Sakigake!! Otokojuku Čet 9 Dec 2010 - 3:58
ZetaZaku
Devil Summoner
AniDBOtokojuku, a private school for juvenile delinquents that were previously expelled from normal schools. At this school, Japanese chivalry is taught through the feudal and military fundamentals. Similar to an action film, the classes are overwhelmed by violence. Only those who survive it become true men.
The anime is based on the manga of the same title. The first half of the series is comedic, but later develops into a serious and action focused anime.
Synonym: Charge!! Men`s School, Sakigake!! Otokojuku, Valiantly Forge Ahead!! Men`s Cram School, Valiantly Forge Ahead!! Men`s Private School, Valiantly Forge Ahead!! Men`s School
Type: TV Series, 34 episodes
Year: 25.02.1988 till 14.11.1988
Categories: Comedy, Coming of Age, Delinquents, High School, Manga, School Life, Shounen, Swordplay, Violence, Yakuza
Tags: all-boys school awesome main character gar juvenile delinquent manly manly spirit manly tears most manly man of men muscle school dormitory Weekly Shounen Jump
Cim su ga okacili na bakabt, odmah sam ga i skinuo. Trenutno sam odgledao 6 epizoda i moram reci da je za sad vredan svoje visoke ocene. Cetvrta epizoda mi je bila najbolja, narocito deo u kom pricaju Engrish: this and this. Kao sto sami tagovi kazu, anime je manly i nije bas preporucljiv osobama koje vole bishonene i slicno. U animeu cak ni nema zenskih likova. tj pojavljuju se u pozadini samo kad idu u grad. Dovoljno da pokazu ono: Bros over Hoes sto je dosta dirljivo *manly tear*. Jedino mi se ne svidja ono kad neko uradi nesto glupo ili slicno i oni kao padnu dole. Jeste tad bilo sveze i novo, al su toliko koristili u animeima da smorilo. Naravno, s obzirom da je anime iz 80ih, to mi ne smeta toliko. Anyway, preporucio bih svima koji vole brofist anime i slicno. MANLY TO THE BONE.
P.S. Za HnK fanove (kojih nema na forumu) je must watch posto je dosta slican crtez kao i voice actori. Nije isti mangaka. To je zbog parodiranja verovatno