Anime Serbia

Get your anime flow, say it with AWS.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 3 od 3]

Gost

Anonymous

Gost
Ја јесам зрелији, само не по твојим измишљеним стандардима. Нажалост по тебе. :]
Ако желиш некога да критикујеш првенствено мораш да будеш адекватно упознат с материјом и тек онда да пружиш своју критику, а поготово особи коју нити познајеш нити си адеквано разумео шта је писала ( у овом случају - мене).
Обзиром да ниси ни тему разумео на адекватан начин, нити си се потрудио да прочиташ мој први пост, ја ти не могу даље помоћи око указивања твојих грешака у почетку.
Све што је комично јесте твој покушај да изиграваш зрелу особу тиме што одбацујеш веровање у дубину музике, текстова или слично томе, односно да критикујеш друге зато што "преозбиљно схватају уметност". Кажем ти лепо, ништа горе ниси могао да напишеш.
Што се укуса тиче, људи се навикавају на исте али је потребан неко да им отвори чула ;] И то поготово када су предрасуде у питању.

Ако желиш да изиграваш "одраслу" особу, молим те, пронађи други облик маске обзиром да ти овај нафурани фазон у опшем смислу не лежи. Искрено, ти си тренутно последња особа од које бих у било ком смислу прихватио ма какву критику. Да сам безобразан вероватно бих ти се смејао, али имаш среће због тога што немам ништа против тебе.

AlanViBritannia

AlanViBritannia

Uta no Prince-sama
Uta no Prince-sama
Hehe, kako god hoces. Kako naterati ljude da gledaju anime? - Page 3 543999 Iskreno, ne stoji ni tebi ovaj wannabe psiholog stav, ali ono, vidim da te cini srecnim i verovatno smatras da si pametniji kad radis te kvazi psiholoske analize, so keep going. Kako naterati ljude da gledaju anime? - Page 3 543999

Black Pearl

Black Pearl

Senpai
Senpai
Mislim da je sve to stvar licnog izbora. Neko okruzen drustvom koje nikada nije culo za Japan i japansku kulturu do cunamija, nece biti zainteresovan za takve stvari ukoliko sam ne odluci da malo istrazuje. Skretanje paznje na anime moze zaiteresovati ljude kroz neka javna okupljanja ljubitelja, kao sto drustvo Sakurabane cini ili tako nesto...Licno sam "navukla" nekoliko ljudi iz svoje okoline na anime kroz pricu o jeziku i kulturi. Posto oni nisu bili orijentisani ka Istoku, zaiteresovali su se kroz moje price o animeima i mangama i sami poceli da skidaju epizode i kupuju mange po sajmovima. Moze se delovati na ljude iz okruzenja ukoliko ih privuce takva vrsta umetnosti, ali za siru publiku mislim da ne bi bilo toliko izvodljivo, a mozda cak ne bi bilo ni dobro.

Да ли сте имали искуства с љубитељима Дизнијевих и Loney Tunes-а који ће рећи да су ти стари цртаћи најбољи, а не "ова јапанска срања"?

Jesam i postujem njihovo misljenje ako je opravdano. Inace mi je strasno kad vidim da ljudi komentarisu nesto o cemu zaista en znaju puno ili nista, ali ukoliko su dobro obavesteni i upoznati sa animeom i tvrde da su im stari" crtaci bolji, onda je to u redu.Ja licno volim Diznijeve crtace i LT crtace takodje, ali anime su uradjeni na potpuno drugaciji nacin i nije svaki anime za svakoga. Licno vise volim animee sa dobrom pricom i likovima. Volim i fantastiku i horor i romance i akciju...svako voli drugacije, ali treba postovati svaciji izbor.

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 3 od 3]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions