226 Re: Anime - trenutno gledate Pon 22 Nov 2010 - 4:42
AnchyAbyss
Leader
Smor i uopste nije strasno (samo krv prsti na sve strane) mada kraj nekako izvuce sve.Shiraume ::Elfen Lied gledam.
@T: P&S i Arakawa. Sada bi trebala gledati FSN.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Smor i uopste nije strasno (samo krv prsti na sve strane) mada kraj nekako izvuce sve.Shiraume ::Elfen Lied gledam.
Ja gledam 6 epizoda EL već godinu danaamuletheart95 ::^spremi se za traume
ja sam pocela da gledam detective conan,posle citanja mange,i gledanja filmova tih.vec znam da se necu razocarati posto mi se manga dopala.dala sam 9
also,panty i stocking gledam jos uvek,i nervira me sto mi je jedna ep super,a druga grozna,i tako u krug
Ne znam ni ja o.Oamuletheart95 ::^kako ti uspeva to
NaraTokyo ::Krenuo sam vise od jednog animea po malo, tako da su mi animei koje trenutno gledam sledeci: Full metal alchemist, Ergo proxy, Darker then black, Mononoke i Sengoku basara 2...
SnG ::NaraTokyo ::Krenuo sam vise od jednog animea po malo, tako da su mi animei koje trenutno gledam sledeci: Full metal alchemist, Ergo proxy, Darker then black, Mononoke i Sengoku basara 2...
FMA: Brotherhood
Ergo Proxy
Sengoku Basara 2
DTB
^ Po tome koji je "najbolji".
[Mononoke nisam gledao, pa ne brojim]
corwin_r ::^Nije Clannad los koliko je njegov fanbase los, inace mislim da je sasvim cool sto gledas nesto sto mislis da bi hate-ovao posto delim stav da ne mozes hate-ovati nesto ako to nisi prethodno pogledao/procitao/igrao .
Rey ::IMO DTB je najbolji.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu