26 Re: Anime - trenutno gledate Pon 4 Okt 2010 - 10:15
EnkoKasumi
Moderator
+ Poceh Paradise Kiss.Archer ::Odgledah Unlimited Blade Works.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 15 ... 29
+ Poceh Paradise Kiss.Archer ::Odgledah Unlimited Blade Works.
Takodje. Daisuke Ono opet. <3Shina ::Počeh Shinrei Tantei Yakumo.
To je izaslo znaci. Ja i zaboravila da provjerim na netu.Shina ::Počeh drugu sezonu Arakawa Under the Bridge.
Good luck. Prvi arc je izasao pre 4 godine a ovaj drugi arc - tu su izasle samo 3 epizode. A 3 epizoda je izasla skoro. A vjerujem da ce proci pola godine dok ne izadje i 4. epizoda. A i treci arc je najavljen. Jos i tu treba cekati. Zato kazem good luck. Mislim da ces dropovati poslije prvog arc-a. A ja sam fan pa moram sve da odgledamOshi ::Počeh Tales of Symphonia.
Nadam se drugoj sezoni! Zelim da znam price Majou-san, Presidenta i Alice. D:Shina ::Enko, šta kažeš za Ookami? :3
Yayz, drago mi je :3EnkoKasumi ::Nadam se drugoj sezoni! Zelim da znam price Majou-san, Presidenta i Alice. D:Shina ::Enko, šta kažeš za Ookami? :3
OT:: Poceh The World Only God Knows i Togainu no Chi.
Jos nije subbovana. Hm, za sad je prica ista kao u igri, jesi igrala? Seiyuu akipa je divna, animacija je dobra, art mnogo sladak, vec vidim da ce mi biti omiljeni anime ove sezone [samo da bude dovoljno BL-a posto sumnjam da ce biti bas yaoi-a]. ^^Shina ::Yayz, drago mi je :3EnkoKasumi ::Nadam se drugoj sezoni! Zelim da znam price Majou-san, Presidenta i Alice. D:Shina ::Enko, šta kažeš za Ookami? :3
Togainu no Chi?! Piše da je airing ali ne nadjoh nigde epizodu za dl D:
Gdeee ima? I kakav je?
Nah, ne igram igre. Oh... A ne znam, pogledaću prvu epizodu pa ću videti. Nisam nešto za BL. Nemam ništa protiv, naravno, ali mi je uvek... preterano :/EnkoKasumi ::Jos nije subbovana. Hm, za sad je prica ista kao u igri, jesi igrala? Seiyuu akipa je divna, animacija je dobra, art mnogo sladak, vec vidim da ce mi biti omiljeni anime ove sezone [samo da bude dovoljno BL-a posto sumnjam da ce biti bas yaoi-a]. ^^Shina ::Yayz, drago mi je :3EnkoKasumi ::Nadam se drugoj sezoni! Zelim da znam price Majou-san, Presidenta i Alice. D:Shina ::Enko, šta kažeš za Ookami? :3
Togainu no Chi?! Piše da je airing ali ne nadjoh nigde epizodu za dl D:
Gdeee ima? I kakav je?
Shina ::počeh Detroit Metal City
To sam i ja odlagala dugo. I sve se svelo na to da sam anime odgledala za jedan dan. Brzo i lako se gleda posto epizoda traje samo 13min a epizode su veoma interesantne. Mislim, ispunjene su sa mnogo humora. Ovaj anime preporucujem svakome ko zeli da se opusti. Najjace je kad gl. lik rejpuje tower XDShina ::počeh Detroit Metal City
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu