Anime Serbia

Get your anime flow, say it with AWS.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 15 od 29]

351Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Pet 24 Jun 2011 - 7:57

♦Black♦Betty♦

♦Black♦Betty♦

Sensei
Sensei
Kuroshitsuji i počela Trinity Blood

352Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Pet 24 Jun 2011 - 8:55

Oneko

Oneko

Dreamer
Dreamer
Poceo sam Haibane Renmei. So far, so good.

353Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Pet 24 Jun 2011 - 11:01

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
Oneko ::Poceo sam Haibane Renmei. So far, so good.
Anime je mnogo cudan od pocetka do kraja. :O

OT:: Zavrsavam ove on-goinge [C, AnoHana, A-Channel], Desert Punk i idem s Ergo Proxy nanovo, da vidim mogu li ga sad svariti.

354Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Pet 24 Jun 2011 - 11:33

Swain

Swain

Hikikomori
Hikikomori
Privodim Penguin Musume Heart kraju, 19/22.

355Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Sub 25 Jun 2011 - 16:59

ZetaZaku

ZetaZaku

Devil Summoner
Devil Summoner
Poceo C. 4ep odgledao. So far so good. I nastavio sam Best Wishes mada 17ep je bila bas smor XD

356Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Ned 26 Jun 2011 - 0:33

AlanViBritannia

AlanViBritannia

Uta no Prince-sama
Uta no Prince-sama
Ja sad zelim da zavrsim C, posto mi se dugo vuce po watching listi. I gledam Blade of Immortal.

357Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Ned 26 Jun 2011 - 7:42

Natalija

Natalija

Tenshi
Tenshi
Completed: Darker than Black: Ryuusei no Gemini

358Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Ned 26 Jun 2011 - 7:49

ZetaZaku

ZetaZaku

Devil Summoner
Devil Summoner
Softteni
Dawg Days
A Channel
Ore Tsubasa
Nijedan nije nesto sjajno al rekoh da bacim pogled i odgledam nesto lose pre Major. Sta preporucujete? Najvise se dvoumim izmedju Dawg Days i Ore Tsubasa.

359Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Ned 26 Jun 2011 - 8:45

corwin_r

corwin_r

Hikikomori
Hikikomori
Dog Days ti je seiyuu wankfest sa gomilom popularnih voice actor-a i nikakvom pricom.

Softeni je nesto kao K-On sa soft tenisom, kako i ime anime-a ukazuje ali za promenu pomalo i igraju tenis. Da li sam spomenuo da nekada ima i po 30 pantyshotova u minutu? Ne preterujem.

A Channel je cute girls doing cute stuff slice of life naslov, pojedini likovi su cute i to je to otprilike.

Oretsuba je trainwreck kao sto sam napisao i na temi ovde, ideja nije bas najoriginalnija ali je mogla biti realizovana jako bolje.

Sta znam, ako bih poredio po kvaltetu poredak bi bio nesto nalik:
Oretsuba > Softenni > Dog Days > A Channel od najgoreg ka "najboljem".

360Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Ned 26 Jun 2011 - 10:01

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
Softenni je ecchi komedija koja je meni super pala. <3 Preporucujem.
A-Channel sam skoro zavrsila, obican SoL, ima ih beskonacno mnogo na istu foru.

Ostale nisam gledala.

361Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Ned 26 Jun 2011 - 10:09

ZetaZaku

ZetaZaku

Devil Summoner
Devil Summoner
Pa ja sad vise gledam da uzmem neki los anime da bi sledeci delovao bolje. A i onako iz prolecne sezone pored C i Mera Mera nisam bas nasao neki vredan paznje. Mozda Stein;Gate al to cu sacekati da se zavrsi. Mozda isto bacim pogled na Ano Hana posto i to deluje crappy.

362Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Ned 26 Jun 2011 - 10:38

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
ZetaZaku ::Mozda isto bacim pogled na Ano Hana posto i to deluje crappy.
You have no soul.

OT:: Zavrsih Sekaiichi Hatsukoi.

363Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Ned 26 Jun 2011 - 10:41

ZetaZaku

ZetaZaku

Devil Summoner
Devil Summoner
Raspitah se o kvalitetima. Cujem da kvalitete nema vec je samo tearjerker. I sta znam, da li je kvalitetan klip u kome komunalac ubija stene? To je prilicno tuzno.
kakav je taj Sekaiichi Hatsukoi? Ima sexa? Very Happy

OT: Blizim se kraju sa C. Jos dve epizode. Moram sutra smisliti sta dalje @_@

364Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Ned 26 Jun 2011 - 10:55

Oneko

Oneko

Dreamer
Dreamer
ZetaZaku ::kakav je taj Sekaiichi Hatsukoi? Ima sexa? Very Happy

Slabo.
Takano i Onodera su klasicni shounen ai likovi.
Yoshino je airhead. Poor Hatori.
Kisa i Yukina su cute couple <3

365Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Uto 28 Jun 2011 - 2:30

Swain

Swain

Hikikomori
Hikikomori
Penguin Musume Heart zavrsen. S tim i zavrsavam moju anime karijeru. I r retired.

366Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Uto 28 Jun 2011 - 2:33

corwin_r

corwin_r

Hikikomori
Hikikomori
^Nisi bas odabrao najspektakularniji naslov za oprostaj D:.

Nastavio da gledam Ano Hana, zadovoljan sam naslovom :>.

367Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Uto 28 Jun 2011 - 2:38

Swain

Swain

Hikikomori
Hikikomori
corwin_r ::^Nisi bas odabrao najspektakularniji naslov za oprostaj D:.
Pa, da budem iskren, nije bio los. Ali nisam mogao nista pametnije naci.

368Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Uto 28 Jun 2011 - 5:10

Natalija

Natalija

Tenshi
Tenshi
Zavrsila sam Darker Than Black Gaiden.
Poceh Special A.

369Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Uto 28 Jun 2011 - 7:31

Rey

Rey

Leader
Leader
Swain ::Penguin Musume Heart zavrsen. S tim i zavrsavam moju anime karijeru. I r retired.
Jos neko ko je retired Very Happy
Sad mozemo da nastavimo da gledamo crtace za devojcice od 7 godina!
FUCK YEAH.

370Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Uto 28 Jun 2011 - 7:36

Swain

Swain

Hikikomori
Hikikomori
Rey ::
Sad mozemo da nastavimo da gledamo crtace za devojcice od 7 godina!
Anime - trenutno gledate - Page 15 Challenge_accepted_RE_Artificial_Fears_remake_of_Legend_of_Zelda_songs-s325x265-191454

371Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Sre 29 Jun 2011 - 21:31

ZetaZaku

ZetaZaku

Devil Summoner
Devil Summoner
Odgledao C. Odlican anime. Da nije paradoxa bio bi jos bolji @_@
Sad ne znam sta cu krenuti. Mozda A-Channel ili DAT HANA sa Milicom.

372Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Sre 29 Jun 2011 - 22:10

corwin_r

corwin_r

Hikikomori
Hikikomori
Moshidora, pa, gledljivo je i cak bolje nego sto sam mislio da ce biti ali sigurno nije za sportske fanove naslov. Minami je luv, Yuki je cute takodje (Hanazawa Kana stvarno ima milozvucan glas kada ga ne pozajmljuje blago retardiranim devojcicama @_@), Ayano je blago retardirana devojcica, 95% njenog dijaloga se sastoji iz "Uh... Oh, yes", truestory.jpg @_@.

373Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Čet 30 Jun 2011 - 1:58

Marionette

Marionette

Leader
Leader
opet sam pocela mew mew tokio...interesuje me kakva je japanska verzija

374Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Čet 30 Jun 2011 - 21:19

ZetaZaku

ZetaZaku

Devil Summoner
Devil Summoner
Odgledao Akiru na Djapanizumu.Ili nisam bio u tom fazonu (akcija cyberpunk) ili je film jednostavno suckovao. Animacija je vrh, bolja od danasnjih filmova. Lip sync je isto bio odlican zbog one fore prvo snimi glas pa onda crtaj usta. Al film ko film tj radnja mi bila meh. Tad je mozda bilo WAU EPIC, al danas je ono..Lik koga su bili kao klinca dobije super moci pa se kurci hurr durr imam moci sad cete patiti. Nego, vise o tome na toj temi Very Happy

375Anime - trenutno gledate - Page 15 Empty Re: Anime - trenutno gledate Pet 1 Jul 2011 - 23:32

Oneko

Oneko

Dreamer
Dreamer
Zavrsio sam Serial Experiments Lain. So strange and amazing @_@

Aria je sledeca.

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 15 od 29]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions