Krenuo....Macross Frontier. Fin anime, ali je mozda moglo i bolje. Ali dobro, to su samo prve epizode. Sigurno Sheryl nece smarati kasnije, kao i Ranka kad postane popularna. Svaka im cast. Dok su prethodne sezone imale jednu pevacicu koja smara, oni sad ubacise dve. Mozda i ne smaraju toliko kasnije. Likovi su okay, samo sto sam malo razocaran posle Super Robot Wars L, gde je Ozma bas kakoi bio, dok je u anime...not so cool. Malo me Luca iznenadio, posto sam bio ubedjen da je zensko dok sam igrao SRWL (koji je bas dobro adaptirao pricu i borbe iz Frontier). Svidelo mi se i sto su ubacili muziku od Fire Bomber (Totsugeki Love Heart) koja je nazalost i jedna od boljih pesama koje sam cuo u te dve epizode. Jedino je OP (Triangler) bio cool, ali instrumentalno samo posto su reci kao neka nasa domaca pesma, ona fora "Ljubi mene ili nju", "Pipni me da budemo zajedno" etc. Glas je lep tho. Maaya Sakamoto peva ako se ne varam. Ali je i dalje shit lyrics. Jos jedna Macross 7 stvar koja mi se svidela je pocetak koncerta kad se Sheryl "razdere" "Listen to my song!" sto je pa postao catchphrase Basare.
tl;dr - Deluje slabije od Macross 7, ali videcemo. Time will tell :3