Zavrsio Maria Holic. Fin naslov, ali glavna previse smara. Lepo je videti toliko perverznu devojku, ali pretera ga. Zajebala je i Tomokija, svaka cast.
Sad pored Hidamari krenuli i Black Lagoon koji mi nije bas legao posle 3 ep. Mozda postaje bolji, ali koliko cujem, Revy je tako gradjena, da meci prolaze kroz nju, tako da mi se nece bas svideti. Zasto je toliko tesko da se nacrta kako se neko pomera. Ne, uvek moraju da budu imuni na metke. Also, zavrsismo Re:Cutey Honey. Jedan od najboljih Gainaxovih naslova koje sam gledao (Gunbuster jos nisam gledao), mozda zbog toga sto je adaptacija (ili remake) naslova Go Nagaia. Verovatno mi se zato svideo. Moram nekad i original da odgledam.
Od ongoinga krenuo Recorder to Randoseru koji obecava fun, samo steta sto je 3min, i krenuo sam New Prince of Tennis koji mi se takodje bas svideo u toj prvoj epizodi. Prilicno dobro poceli. Moram nekad da odgledam i prvi PoT do kraja. Trebam krenuti sutra Kill me Baby (cisto da probam, deluje kao crap sa izlizanom komedijom poput Nichijou) i Amagami SS+ (high hopes za best romance godine koji ne pada u shoujo kategoriju).