626 Re: Anime - trenutno gledate Čet 12 Jan 2012 - 5:55
EnkoKasumi
Moderator
Same here. Kotetsu x Barnaby su tako eroticni. o:Чика Толе ::Tiger & Bunny.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Same here. Kotetsu x Barnaby su tako eroticni. o:Чика Толе ::Tiger & Bunny.
corwin_r ::Gledaj Marimite, ako to ne zasiti shoujo ai potrebe ne znam sta ce . Preporucio bih ti Utenu da gledas ali to ti je verovatno matoro, Mai HiME/Otome mozda? Nisam gledao ali kazu da je Simoun dobar, CGI je crappy ali nista ti nece faliti. Straweberry Panic je isto cool, cak ima i odnosa medju devojkama posto smo ustanovili da je to bitno za svaku romansu . Kannazuki no Miko mozes isto da pogledas, najbolji anime svih vremena, dzinovski roboti, lezbejke i borba za spasavanje sveta, sta ima bolje od toga ?
Edit: Cini mi se da sam postovao ovo vec ali eto, da se podsetimo
Ryo ::Mobile Suit Gundam 00
Svidja mi se, mada me podsjeca na Code Geass dosta. Vjerovatno zbog Sunrise-a.AlanViBritannia ::Utiskovi?
ZetaZaku ::Pored 24 ongoinga i Yu-Gi-Oh! sam krenuo Manyuu Hikenchou gde se ceo anime bukvalno vrti oko sisa. Iako je prica smesna, za sad je mozda najzanimljiviji sengoku anime koji sam gledao. Fora je kao, zene koje imaju velike sise su visa klasa, a zene sa malim su niza. I postoji Manyuu klan koji "sece" i smanjuje sise (vise kao magic). Za ecchi anime je prica konkretna. Ne pokusava da ima neki deep plot, samo sto su sise ogavne u vecini slucajeva. Nisam bas fan sisa koje vise 1m i jos ih zena vrti u krug da bi hipnotisala zrtvu. Al ono, nonsense anime za odmor od ozbiljnih.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu