Anime Serbia

Get your anime flow, say it with AWS.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 5]

26Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Uto 15 Dec 2009 - 6:03

Aske

Aske

Akuma
Akuma
a zaš je tak sjeba** završilo? -.-''''

27Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Uto 15 Dec 2009 - 6:55

Allen Walker

Allen Walker

Akuma
Akuma
Nije , ako pogledas izbacene scene . Barem ja mislim da su izbacene . ( Who knows , mozda je ovo samo Fan Art )

Spojler:

28Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Uto 15 Dec 2009 - 8:00

Dylis

Dylis

Leader
Leader
Taj video sam videla na YT-u, ali ne znam dal je pravi ili FanArt o_o

29Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Uto 15 Dec 2009 - 8:16

Aske

Aske

Akuma
Akuma
Allen Walker ::Nije , ako pogledas izbacene scene . Barem ja mislim da su izbacene . ( Who knows , mozda je ovo samo Fan Art )

Spojler:

ahahahahhahahahahahahh. ti meni treću sezonu daješ, a ja drugu ni počeo nisam Code Geass - Page 2 3616433288

ja sam tek prvu sezonu pogledo sad Embarassed

30Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Uto 15 Dec 2009 - 8:33

Allen Walker

Allen Walker

Akuma
Akuma
Hm . 3. Sezona ne postoji . Nije ni u planu , vec je samo receno da ce se napraviti OVA , Movie , ili u nekom slucaju R3 .

A sto se tice 1. Sezone , taj kraj je Svetinja u odnosu na kraj 2. Serijala .

31Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Uto 15 Dec 2009 - 9:23

AlanViBritannia

AlanViBritannia

Uta no Prince-sama
Uta no Prince-sama
Ne, kraj druge sezone je odlicno odradjen. Postavlja ti pitanje "Da li je Lulu ziv ili ne?"
Uostalom, tako je zavrsila i prva sezona.

32Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Uto 15 Dec 2009 - 9:35

Allen Walker

Allen Walker

Akuma
Akuma
Kraj prve Sezone , kolko se secam je ...
Spojler:

33Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Uto 15 Dec 2009 - 23:58

AlanViBritannia

AlanViBritannia

Uta no Prince-sama
Uta no Prince-sama
Da, i to postavlja pitanje "Ko je koga upucao?", "Da li je jedan od njih dvojice umro?" i slicno.

34Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Sre 16 Dec 2009 - 6:36

Allen Walker

Allen Walker

Akuma
Akuma
Ah , onda ipak nisam u pravu . Dakle da , kraj 1. i kraj 2 Sezone je , pa recimo , isti . U oba ne znamo Ruru-ovu sudbinu , niti sta se kasnije desilo sa Suzakom .

35Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Pet 22 Jan 2010 - 10:30

Alphonse_Elric

Alphonse_Elric

Senpai
Senpai
Meni je extra iako sma odavno preboleo CG groznicu.4. mesto na listi kod mene.
Code Geass je bio prvi anime za kojim sam se mnogo zaludio Code Geass - Page 2 3616433288

36Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Pet 19 Feb 2010 - 4:58

Itachi's lil sis

Itachi's lil sis

Tenshi
Tenshi
CG je extra ^~^ sve i animacija i pricha,samo mi se ne svidja kraj(znate zbog chega Code Geass - Page 2 3616433288)
naj zenski lik:C.C.
naj mushki lik:Lelou x33

37Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Ned 21 Mar 2010 - 4:52

corwin_r

corwin_r

Hikikomori
Hikikomori
Dobar anime ali nije na mojim top listama. Nije uobicajen mecha naslov iako su povremeno umeli da se zagube sa nekim detaljima oko robota i pratece masinerije.

Lep crtez (Clamp dizajn likova i bishouneni lol), dobra muzicka podloga, od likova su mi najgotivniji bili Shirley
Spojler:
i Lelouch, mada dobar deo mojih prijatelja vise gotivi Suzakua iz meni nepoznatih razloga...

Dobar je i kraj a sada ce Lelouch i C.C. nastaviti svoju epohu u runu Lawrenca i Horo, ko je gledao shvatice o cemu govorim Very Happy.

38Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Ned 21 Mar 2010 - 6:20

Linou

Linou

Leader
Leader
Pre neki dan sam odgledala opet i primetila sam nekakvu slučnos između Leloucha i Lighta...
Za jedinu manu ovog animea smatram da je to što ima dosta likova...
Ali jednom rečju: animea je odlična i preporučujem je svakome ko voli mecha anime.

39Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Ned 21 Mar 2010 - 6:54

corwin_r

corwin_r

Hikikomori
Hikikomori
Linou ::Pre neki dan sam odgledala opet i primetila sam nekakvu slučnos između Leloucha i Lighta...
Pa da, obicno poredjuju ovaj anime sa nekom kombinacijom Gundam SEED i Death Note serijala, tako je i meni zalicilo posto ima pojedinih slicosti sa ta dva naslova samo ne treba otici previse daleko u poredjenju. Lelouch dolazi u posedstvo moci kao i Light a njegov odnos sa Suzakuom je slican kao onaj izmedju Kire i Athruna iz GS-a, ima jos par slicnosti ali ne treba preterivati u poredjenju kao sto rekoh Razz

40Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Ned 28 Mar 2010 - 10:09

ElemenT

ElemenT

Akuma
Akuma
zadovoljan sam sezonom i serijom u kompletu, i ako ima dosta vishe mecha akcije nego prva sezona i gomilu upgrade-a za iste, ali ipak su trajanje borbe svedene na minimum koliko toliko je to bilo moguce.
nego ne bi ni uzeo da gledam anime da mi nisu rekli da je mecha related stuff stvarno minimalan ..

dosta neocekivanih scena bilo, i svakako anime nije predvidljiv, i shto je dobro da:
Spojler:

takodje sam
Spojler:
, ali put do toga je porpilicno tezak i komplikovan bio u nekim slucajevima i prekomplikovan ali ok.

ima dosta side karaktera, od kojih verovatno nisam pola popamtio ali ok, i u jednoj epizodi bili sa Lelouchom a posle protiv njih, dosta preokreta u svakom slucaju ^^
no iako smatram da nije flawless anime, svakako medju boljih naslova, sa ozbiljnom pricom, svakako treba pogledati

41Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Pet 25 Jun 2010 - 1:23

Yin

Yin

Sensei
Sensei
Cg je jedan od naj animea
Dja mi se mng radnja
Lulu and C.C. su mi naj

42Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Čet 12 Avg 2010 - 0:36

ZetaZaku

ZetaZaku

Devil Summoner
Devil Summoner
meh, najgori mecha anime koji sam gledao. crtez je odvratan u screenshotovima. ne smeta mi toliko u animeu, ali kad vidim lelouchovu facu i velika usta..

43Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Čet 12 Avg 2010 - 0:37

Rey

Rey

Leader
Leader
^I am not a big fan of CLAMP either.

44Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Čet 12 Avg 2010 - 0:48

AlhemistX

AlhemistX

Tenshi
Tenshi
ne svidja mi se art...neznam videcu dal cu ga gledati.

45Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Čet 12 Avg 2010 - 3:05

AnchyAbyss

AnchyAbyss

Leader
Leader
Vidim dosta hvale ovaj anime tako da bih mogla odgledati kad malo rascistim ptw.

46Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Čet 12 Avg 2010 - 7:04

ZetaZaku

ZetaZaku

Devil Summoner
Devil Summoner
Lizzy★Phantomhive ::ne svidja mi se art...neznam videcu dal cu ga gledati.
tebi se ne svidja "art" u svakom animeu. sto uopste gledas anime onda?
jeste da se meni recimo ne svidja crtez, ali nije to najvaznije. meni se prica nije toliko svidjala. fail od meche. nije ni cudo sto ga vole osobe koje ne vole mecha XD

47Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Čet 12 Avg 2010 - 8:31

Dylis

Dylis

Leader
Leader
Ah pa dobro, dosta se razlikuju ukusi, na primer vama se ne svidja grafika u CG a meni je jedna od fave Razz

Come to think of it, ja sam ovaj anime samo zbog Leloucha pocela da gledam.. ;___; A Shi-tsu me dosta iritirala.

48Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Ned 15 Avg 2010 - 7:10

AnchyAbyss

AnchyAbyss

Leader
Leader
Arisu ルキ ::ne svidja mi se art...neznam videcu dal cu ga gledati.
14

49Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Sub 28 Avg 2010 - 0:56

Pinkyneko

Pinkyneko

Senpai
Senpai
ja obozavam Leloucha Code Geass - Page 2 2048 Code Geass - Page 2 2048 Code Geass - Page 2 2048 Code Geass - Page 2 2048 (slican je Raitu iz Death Note-a)
ja iskreno mislim da je Code Geass extra, i prica i ilustracija (CLAMP rulez !!), medju omiljenim definitvno ^^

50Code Geass - Page 2 Empty Re: Code Geass Pon 6 Dec 2010 - 14:16

kifla

kifla

Sensei
Sensei
ZetaZaku ::meh, najgori mecha anime koji sam gledao. crtez je odvratan u screenshotovima. ne smeta mi toliko u animeu, ali kad vidim lelouchovu facu i velika usta..
Ovde je prica bila primarna ne toliko roboti... zato klasicnom mecha fanu i ne moze da se svidi...

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 5]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions