Anime Serbia

Get your anime flow, say it with AWS.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 4 od 4]

76Full Metal Alchemist - Page 4 Empty Re: Full Metal Alchemist Ned 12 Dec 2010 - 12:45

Ryo

Ryo

Akuma
Akuma
Jedino sam Brotherhood odgledao od animea, a mangu sam procitao samo prvo i zadnje poglavlje (prvo prije nego sto sam poceo gledati Brotherhood, a zadnje prije zadnje epizode Brotherhood-a Very Happy ). Bas se bilo potrefilo da sam poceo gledati Brotherhood sedam dana pre nego sto je trebala izaci zadnja epizoda Full Metal Alchemist - Page 4 3616433288 Prvi anime nisam gledao, jer sam citao da je drugacija radnja i da je mnogo tuzniji kraj mada sad razmisljam da ga odgledam. FMA definitvno u mojih Top 5!

77Full Metal Alchemist - Page 4 Empty Re: Full Metal Alchemist Sub 10 Dec 2011 - 8:05

Hannah

Hannah

Sensei
Sensei
Jedan od omiljenih anima.Radanja super.Priča genijalno osmišljena.Edvard,Alfons i Skar su mi omiljeni likovi. Full Metal Alchemist - Page 4 543999

78Full Metal Alchemist - Page 4 Empty Re: Full Metal Alchemist Sre 18 Sep 2013 - 10:10

mikasa-chan

mikasa-chan

Senpai
Senpai
Sigurno ulazi u top 3 anime! Naj likovi: Alphonse Elric i Roy Mustang :3 i naravno Edward Elric kome glas pozajmljuje neponovljiva Romi Paku Full Metal Alchemist - Page 4 3616433288 mozda je neko primetio da Edward ima isti glas kao Toshiro Hitsugaya (Bleach) :3

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 4 od 4]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | Umetnost, Kultura i Zanimanja | Mangas | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions