101 Re: Preporučite anime/mangu Čet 21 Okt 2010 - 0:12
EnkoKasumi
Moderator
Oooh, ima ih dosta. Thanks.
Last Exile mi je vec na ptw-u, pa cu ga prvog poceti.
Last Exile mi je vec na ptw-u, pa cu ga prvog poceti.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Minami-ke, Ichigo Mashimaro, Seitokai no Ichizon, Seitokai Yakuindomo. Svaki je lighthearted slice of life s gomilom simpaticnih zenskih likova i par muskih, Seitokai no Ichizon je parodija, ima dosta referenca, Yakuindomo ima jedinstven perverzan humor [nije ecchi], prva dva prate nekolike sestre i njihove random prijatelje.AnchyAbyss ::E ovako...
Treba mi anime koji nije previse ozbiljan i koji se lako i brzo gleda. Znaci nesto da pustim mozak na pashu. Moze neka komedija.
Preporucivao mi je to Sasha prije jos. To je parodija na Hamtaro. Odgledacu jednom, to je sigurno. Ali ne vjerujem da cu u skorije vrijeme. Raspored mi je prenatrpan @_@amuletheart95 ::Gledaj Oruchuban Ebichu..
Ja sam gledala Elfen Lied, Apocalypse Zero i Golden Boy na DVD-u i niko nije skontao sta gledam. Jedino je brat cuo kako ona cura dozivljava orgazam na motoru kad sam gledala Golden Boy. Samo me pogledao i rekao "ccc, sta ti gledas..."amuletheart95 ::Gledala sam to minimum 5 puta,samo ne gledaj dok ti roditelji kuci
Sister Generation nemas na engleskom, sumnjam da mozes naci i raw bilo gdje, najbolje da narucis.AlhemistX ::nisam znala gde da pitam pa reko aj ovde cu
Da li neko zna gde mogu da citam ili download-ujem ove mange:
Sister generation od samure hiroaki-ja
Brigits supper isto od njega
???
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu