Aria je prilicno obscure anime u poredjenju sa mnogo toga pa i sa ostalim stvarima koje su SoL, fanbase je prakticno nepostojeci posto ne postoji definisana grupacija ljudi kojima bi se svideo (pol, godine, mainstream, hipsteri, elitisti etc.).
Jos jedan naslov koji bih ja preporucio iako tehnicki nije slice of life je Natsume Yuujinchou, ima sve slice of life elemente samo sto Natsume ima posla sa natprirodnim bicima pa ga oznacavaju i kao slice of fantasy life. Nije preterano ni popularan uz sve to.
Probaj i nesto od Makoto Shinkaija posto su vecina njegovih naslova sem 5 Centimeters per Second manje poznati siroj publici. SoL/Romance, mislim da bi ti se dopala kombinacija, pripremi maramice samo ako si sklona plakanju posto su svi njegovi radovi melanholicni i tuzni
.
Preporucujem i Kamichu, e za ovo sam siguran da je poprilicno nepoznat siroj publici posto nisam imao bas prilike da diskutujem o istom prakticno ni sa kime. U pitanju je isto slice of life sa elementima natprirodnih stvari, romansom i mozda anime sa najboljom animacijom kada su u pitanju TV serije.
NieA Under 7, Kaleido Star itd. itd.