151 Re: Preporučite anime/mangu Ned 10 Jul 2011 - 22:21
Чика Толе
Moderator
Trazim jedan depresivan (neobavezno), ozbiljan, psiholoski anime. Nesto kao Ergo Proxy.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Texhnolyze? Bokurano? Haibane Renmei? Svi imaju slicnu atmosferu.Angelus ::Gledao sam, kao i sve filmove koje je rezirao Satoshi Kon.
Moze i nesto kao Perfect Blue, volim taj film.
Ovdje imas epizode pojedinacno.Angelus ::Haibane Renmei sam gledao, mada mi se nije preterano dopao. Imas torent za Texhnolyze, bakabt nema. :/
Jos nesto?
Lol? Also torrentSorry, but only users granted special access can read topics in this forum.
To je kanta. Igor moze da je vidi.ZetaZaku ::Lol? Also torrentSorry, but only users granted special access can read topics in this forum.
Angelus ::^Anidb se ne slaze sa tobom, naprotiv kaze da ima slicnosti sa Level E. xD
Paranoia Agent
Shigurui
Gungrave
Ghost Hound
Gilgamesh
xxxHollic
Ghost in the Shell
Scrapped Princess
Bloody Monday definitivno! Prica je solidna, mada na momente previse providna. Ali crtez je zato savrsen.Meganekko ::Jako mi se cita neka mistery manga, detektivska prica ili nesto slicno. ;_; Moze i sa horrorom, tj. pozeljno je. I da crtez bude dobar a ne neki crap. Can anyone help me? :|
whitepuzzle ::Mogla bih i ja nešto da gledam/čitam. Može li neko da mi preporuči nešto što je kraće,nije slice of life i/ili romance,po mogućnosti mystery - ne znam,nije ni bitno,nešto awesome,što bi svakoga zainteresovalo?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu