76 Re: Preporučite anime/mangu Uto 19 Okt 2010 - 7:33
AnchyAbyss
Leader
Ma gledaj ti Elfen Lied. Najbolje ces shvatiti pricu
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Super Marko ::Konacno...Koji od ta dva animea ima u sebi puno preokreta i neizvesnosti?
Super Marko ::Koja dvojica?
Uh... nisam sigurna da bi ti bas trebao gledati Death Note sad, mozda ti bude komplikovan. A Monster definitivno ne gledaj, zbunice te previse.Super Marko ::Poceo sam Death Note.Ali samo jos jedno me zanima.Kakav je Monster?
Jesi ti lud? Dje njemu to preporucujes. Pa meni je trebalo mjesec dana da izadjem iz depresije. D: Njemu se nece svidit, ili ce ga udepresiviti.Archer ::
Mozes gledati i neki Ghibli film. Npr. Princess Mononoke, Grave of the Fireflies ili Nausicaa of the Valley of the Wind ako ti ne smeta stariji crtez.
Slazem se. Ja vise nikada ne vjerujem da cu gledati taj film. Ne zato jer ne valja vec zato sto je suvise potresan za mene. Neka gleda The Cat Returns i Spirited Away.EnkoKasumi ::Jesi ti lud? Dje njemu to preporucujes. Pa meni je trebalo mjesec dana da izadjem iz depresije. D: Njemu se nece svidit, ili ce ga udepresiviti.Archer ::
Mozes gledati i neki Ghibli film. Npr. Princess Mononoke, Grave of the Fireflies ili Nausicaa of the Valley of the Wind ako ti ne smeta stariji crtez.
Pocetnicima treba nesto zabavno, veselo!
EnkoKasumi ::Jesi ti lud? Dje njemu to preporucujes. Pa meni je trebalo mjesec dana da izadjem iz depresije. D: Njemu se nece svidit, ili ce ga udepresiviti.Archer ::
Pocetnicima treba nesto zabavno, veselo!
Abyssal ::Dečko jeste ražio preporuku, što ne znači da treba 10 postova da vrtite chat o tome koja je anime-a bolja za njega.
EnkoKasumi ::Ako vec trazis realistican, onda gledaj neki opustajuci slice-of-life, tipa Minami-ke.
AnchyAbyss ::Neka gleda The Cat Returns i Spirited Away.
Bunny ::@ Marko: ... Vampire Knight ...
Pa onda samo moze da odgleda neki Slice of Life. Jedan od najrealisticnijih animea koje sam pogledala je Honey and Clover mada mislim da ne bi mozda ukapirao skroz pricu. Najbolje je da ti preporucis nesto jer se ti valjda razumijes u SoL nasloveEnkoKasumi ::AnchyAbyss ::Neka gleda The Cat Returns i Spirited Away.
Spirited Away jeste lep.
mada, trazio je REALNO. XD
Mislim da bi ti se svidio Tegami Bachi. Stvarno je jedinstven, ima super ideju, poneka emotivna scena, i malo akcije, al uglavnom lighthearted, opustajuc.Oshi ::El može neko da mi preporuči neki dobar comedy/fantasy anime?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu