Anime Serbia

Get your anime flow, say it with AWS.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 3 od 9]

51Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 29 Avg 2010 - 9:30

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
Tenkju~ Nisam probala nista od toga, Phantom mi je na ptw-u odavno.

52Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 29 Avg 2010 - 9:33

ZetaZaku

ZetaZaku

Devil Summoner
Devil Summoner
ne znam koliko dobrih horror OVA imas posle 2000. sto se assassina tice, Cannan i Phantom kaze AniDB. I Golgo 13 (taj je valjda dobar)

53Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 29 Avg 2010 - 9:56

kifla

kifla

Sensei
Sensei
Dajte i meni neku preporuku... neki shonen po mogucstvu gde ribe ne vode glavnu ulogu i da ne kukaju mnogo Preporučite anime/mangu - Page 3 3616433288

54Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 29 Avg 2010 - 9:58

Dylis

Dylis

Leader
Leader
Air Gear? Preporučite anime/mangu - Page 3 3616433288

55Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 29 Avg 2010 - 10:00

kifla

kifla

Sensei
Sensei
bacicu pogled Preporučite anime/mangu - Page 3 3616433288

56Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 29 Avg 2010 - 10:19

Чика Толе

Чика Толе

Moderator
Moderator
Кифло, таквих наслова има доста. Very Happy

Поред Аир Геар-а, имаш и Бусоу Ренкин, Клејмор (додуше, овде рибе воде главну улогу, али не кукају Very Happy), фулл Метал Паниц! (ако те занимају мехе са феноменалним главним јунаком), Хунтер х Хунтер (Олд скул наслов, један од бољих), Сенгоку Басара и доста ти је за сада ваљда. Razz

57Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 29 Avg 2010 - 10:23

kifla

kifla

Sensei
Sensei
ovako claymore sam gledao Very Happy nekukaju Very Happy ima zanimljivu pricu steta sto ga sasekli (a ne citam mangu necu ni da pocinjem Preporučite anime/mangu - Page 3 3616433288 ) fmp nista od toga Preporučite anime/mangu - Page 3 3616433288 ove ostale pregledacu pa sta valja dl nocas Preporučite anime/mangu - Page 3 3616433288 i da hunter x hunter sam krenuo da gledam nije los ali mi ne drzi paznju bas toliko 2-3 ep max i smorim se ;S

58Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 19 Sep 2010 - 0:42

Чика Толе

Чика Толе

Moderator
Moderator
Zanmima me vase misljenje o Dance in the Vampire Bund-u.

59Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 19 Sep 2010 - 0:51

AlhemistX

AlhemistX

Tenshi
Tenshi
ok...je anime...malo cudna prica al dobar je anime...vredi pogledati...a i nije dugacak

60Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 19 Sep 2010 - 1:07

AlanViBritannia

AlanViBritannia

Uta no Prince-sama
Uta no Prince-sama
Lolicon ecchi = imho shit.

@ Enko:
Sto se tice horora, jesi citala Uzumaki?

61Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 19 Sep 2010 - 1:12

Oneko

Oneko

Dreamer
Dreamer
Archer ::Zanmima me vase misljenje o Dance in the Vampire Bund-u.

Ne.

Kad bih vratio vreme to cudo sigurno ne bi gledao.
Jedino je Akira bio zanimljiv lik u pocetku, ali smatram da nije vredno vremena.

Kada su poceli da seckaju scene... Probali su da urade nesto kao Bakemonogatari i nisu uspeli... Tu je i uvelicavanje kadra likovima u oci dok su pricali.

Prva epizoda je bila odlicna i nakon toga sve pada u vodu.

62Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Ned 19 Sep 2010 - 1:45

EnkoKasumi

EnkoKasumi

Moderator
Moderator
SnG ::Lolicon ecchi = imho shit.

@ Enko:
Sto se tice horora, jesi citala Uzumaki?
Jok. Ću.

Oneko ::
Archer ::Zanmima me vase misljenje o Dance in the Vampire Bund-u.

Ne.

Prva epizoda je bila odlicna i nakon toga sve pada u vodu.

Seconded.

63Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Uto 19 Okt 2010 - 6:55

Super Marko

Super Marko

Akuma
Akuma
Super Marko ::
Inace,da bih se uklopio ovde,i ja zelim da gledam anime,pa ako neko ima neki predlog da mi da...Da anime bude sto realniji i da ima jako dobru pricu.Hvala.

64Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Uto 19 Okt 2010 - 6:56

Loli

Administrator
Administrator
Koji žanr želiš? Very Happy

65Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Uto 19 Okt 2010 - 7:09

AnchyAbyss

AnchyAbyss

Leader
Leader
Gledaj "Baccano!"

66Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Uto 19 Okt 2010 - 7:11

Loli

Administrator
Administrator
Ne! Gledaj "Special A!" On će da te opusti,mnogo je lep :3

67Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Uto 19 Okt 2010 - 7:14

Shiraume

Shiraume

Leader
Leader
Gledaj Baccano!
Ima najbolju priču.

68Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Uto 19 Okt 2010 - 7:17

Loli

Administrator
Administrator
Ne, gledaj Special A.

69Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Uto 19 Okt 2010 - 7:18

Shiraume

Shiraume

Leader
Leader
Ne,gledaj Baccano!
Razz

70Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Uto 19 Okt 2010 - 7:20

Loli

Administrator
Administrator
NE, gledaj Special A.

P.S. Dovoljno je Preporučite anime/mangu - Page 3 3616433288

71Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Uto 19 Okt 2010 - 7:23

Super Marko

Super Marko

Akuma
Akuma
Am...Moderatori ste a spamujete?

Paa...cuo sam da Death Note ima lepu pricu.
A zanr...sve,samo ne neke gluposti poput magija.Ne volim to. Moze MALO da ima,ali ne preterano.Zanr moze da bude komedija,horor,akcija ili triler.Nesto od toga.

72Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Uto 19 Okt 2010 - 7:24

Super Marko

Super Marko

Akuma
Akuma
I da,to sto imam Vegetu kao profil sliku,ne znaci da volim Gokua.

73Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Uto 19 Okt 2010 - 7:24

Loli

Administrator
Administrator
Onda gledaj "Baccano!"
"Special A" je više za opuštanje Wink

74Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Uto 19 Okt 2010 - 7:25

AlanViBritannia

AlanViBritannia

Uta no Prince-sama
Uta no Prince-sama
Gledaj ti Death Note i posle toga Code Geass. Ovo ostalo stigne, DN i CG su zakon, ostalo su sporedne stvari.

75Preporučite anime/mangu - Page 3 Empty Re: Preporučite anime/mangu Uto 19 Okt 2010 - 7:28

Loli

Administrator
Administrator
Pomešao je, mislio je da je Special A prava stvar Very Happy
Kidding Very Happy

Vidi, ako hoćeš "Death Note" tu moraš da razmišljaš, malo, Special A je mnogo lep naslov koji opušta i koji je smešan, zanimljiv...

Sponsored content

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 3 od 9]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions